Скоро увімкнуть ряд котелень. До того люди гріли воду у баняках

Скоро увімкнуть ряд котелень. До того люди гріли воду у баняках
Вже з 11 червня у Тернополі включать ряд котелень, тож у помешканнях в різгих мікрорайонах з'явиться гаряча вода. Натомість виключать інші котельні.

Отже, 11 червня увімкнуть котельні на вул. Тролейбусній, Київській, 3 С, пров. Цегельний, 1А, Просвіти, 9, Тролейбусна, 7б, Петлюри,2. Тут гаряче водопостачання припинили ще 12 травня.

Місяць без гарячої води для тернополян - серйозна проблема. Адже тоді починається сезон гріття води у відрах та каструлях.

- Вже не можу дочекатися, коли зможу нормально прийняти ванну чи душ, -каже мешканець будинку на вул. Петлюри Віталій Рудик. - У нас гарячу воду увімкнуть 11 червня. До того я був змушений гріти воду, а коли бракувало часу йшов на екстрим – приймав холодний душ.

Відео дня

Водночас із 18 червня гаряча вода з'явиться у будинках, які обслуговують котельні на вул. Галицькій, 40, Лозовецькій 3А, Франка, 16.
А з 30 червня до 30 липня виключать на ремонт котельні на вул. Лесі Українки, Бандери, 47В, бульв. Данила Галицького, 4А.

З 14 липня до 13 на ремонт закриють котельні на вул. Чернівецькій 25А, Новий світ, 36 А, Транспортна, 7Б.

Нагадаємо, упродовж травня-серпня місцеві котельні щороку традиційно вимикають на ремонт. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Гаряча вода з'явиться 12, а не 11 читайте уважніше графік зупинок на сайті міськради.
  • Anonymous

    накінець-то!!!!!!!!!! добре би було зробити щось з холодною водою....ВОНА УЖАСНА!!!!!!!!!! СМЕРДИТЬ ХЛОРКОЮ...КОЛИ ЇЇ ЗАКИП"ТИТИ І ПОЧЕКАТИ ПАРУ ХВИЛИН Є СТРАШНИЙ ОРАНЖЕВО-ЧЕРВОНИЙ ОСАД!!!!!!!!!! ЦЕ ПРОСТО КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!! ЩО ВОНИ ТАМ ОЧИЩУЮТЬ КОЛИ ВИКЛЮЧАЮТЬ НА 3 ДНЯ- НЕ ЗНАЮ!!!!!!!!!
  • Anonymous

    в тазіках милися...
  • Anonymous

    Ееех, були часи, коли у Тернополі гаряча вода була круглодобово!.. P.S. Ностальгічні спомини про до-самостійну епоху - спеціально для читача з ніком "Олег")
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up