Партнер рубрики Події

Старі будинки ще рахують, а на Крушельницької скоро буде новий

Старі будинки ще рахують, а на Крушельницької скоро буде новий
Перевірка будинків, серед яких можливо є ветхі, ще триває у Тернополі. Загалом домів, які підпадають під таку категорію у місті є 40, повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Микола Лесів.

- Перевіряє ці будинки спеціальна комісія, в яку входять архітектори, інженери, балансоутримувачі, каже він. – Завершить роботу ця комісія до 20 серпня.

До слова, до ветхих відносять старі будинки, що руйнуються від часу та тривалого використання.

Нагадаємо, Сергій Надал дав вказівку комунальникам обстежити старі будинки у Тернополі після того, як 27 травня під час грози обвалився аварійний будинок на вул. Крушельницької, 53. Завершити роботу комісія повинна була ще  до 10 червня. Проте все затягнулося до нині.

Відео дня
  • Таку перевірку проведуть для того, щоб уникнути в майбутньому ситуацій, подібних до тієї, що виникла на вул. С.Крушельницької, - каже він. - Комісія визначить придатність, чи непридатність таких будинків до проживання. Якщо будуть встановлені такі, які є непридатними для проживання, будемо вирішувати питання про відселення мешканців.

До речі, аварійний будинок на вул. Крушельницької демонтували ще місяць тому.

- Вже є забудовник, який зведе там будинок, - каже Микола Лесів. – І він забезпечив житлом мешканців аварійного будинку, який був на цьому місці. З людьми уклали договір, їхні умови виконали і вони отримали житло, яке хотіли. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Рома

    Зносити всі старі будинки! В Баку цілі квартали зносять радянської забудови в центрі!

    Sammer reply Рома

    Рома, ти - МІХО? )))
  • 1

    надал - уйло!

    Рома reply 1

    дуже аргументований коментар :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up