Партнер рубрики Події

Тернополян просять не засмагати на дахах і не смажити там шашликів

Тернополян просять не засмагати на дахах і не смажити там шашликів
Покрівля – не місце для засмаги, прогулянок чи для влаштування романтичних вечорів. Таким чином можна не лише травмуватись, впавши з висоти. Але пошкодити покрівлю, що створює багато незручностей для мешканців та зайві витрати для балансоутримувачів.

Під час спеки багато тернополян йдуть займагати на пляж, або їдуть відпочивати за місто. Проте є й такі, які організовують собі пляж просто на даху свого будинку. Як розповідають в управлінні житлово-комунального господарства міськради, є й такі «відпочивальники», які можуть і шашлики посмажити  під самим небом, інші влаштовують романтичні вечері. 

- Ключі від покрівель та горищ повинні мати лише працівники жеку, а виходи на горища мають бути замкнені, - наголошують фахівці відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду. 

Розпиваючи алкогольні та інші напої на покрівлях, недобросовісні тернополяни залишають там сміття, яке потім потрапляє у водостічні мережі та блокує їхню роботу, що завдає шкоди мешканцям.

Якщо ви бачите сторонніх осіб на даху будинку, повідомляйте про це правоохоронцям, закликають в управлінні житлово-комунального господарства міськради. А також повідомляйте у свої жеки про незачинені горища.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    "Ключі від покрівель та горищ повинні мати лише працівники жеку", "Якщо ви бачите сторонніх осіб на даху будинку, повідомляйте про це правоохоронцям" - той, хто сказав це, явно не дружить з головою. По-перше, дахи дйсно можуть бути замкнені, але ключі обов'язково повинні бути мінімум в одного з мешканців під'їзду/будинку. А можуть бути і не замкнені, це місця загального користування, ЖЕК може щось мати до цього, а може і ні (там, де ОСББ). Хто це "сторонні особи"?

    Мешканці цього будинку вже ніяк не можуть вважатися сторонніми особами!

    І яку міліцію повідомляти, про що, в перебуванні людей на даху немає абсолютно нічого забороненого чи протизаконного, це повна маячня, вони не мають права ні затримувати, і навіть менше право самі мають заходити туди. Зовсім друга справа - помічені там факти хуліганства, вандалізму тому подібного - тоді куди не йшло.



    І реально, горища впринципі навпаки по всіх вимогах пожежної безпеки і т.д. навпаки не повинні бути зачиненими, до чого ж ви, *****, з управління ЖКГМ, закликаєте?

    Анонім reply Анонім

    хм, а як же тоді ті випадки, коли на горищах облаштовують мансарди. Тут хтось загоряє, то вже "кримінал", а коли хтось півроку будує без будь-яких дозволів, то куди повідомляти?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Як біля Тернополя працює Центр реабілітації для залежних play_circle_filled photo_camera 20:03 «20 хвилин» отримали документи, як депутат облради виїхав за кордон у відрядження, а потім зник 19:01 У Тернополі посмертно нагородили трьох поліцейських photo_camera 18:10 Торгівля людьми досі актуальна. Як діяти, якщо ви постраждали від експлуатації Від читача 17:10 Бережани. Переселенцям - про працевлаштування, навчання, підприємництво 17:35 У ДСНС показали як Тернопільські піротехніки розміновують Харківщину 16:54 У Тернополі до Дня Героїв відкриють Алею пам'яті «Незламні» 16:15 Податок на бездітність: депутат запропонував, потім відкликав, а соцмережі активно обговорюють 15:38 Чи є електронна черга у ТЦК для тернополян та чи видаватимуть направлення на ВЛК 15:07 Студенти в Україні, ймовірно, розпочинатимуть навчальний рік в серпні і вчитимуться по суботах 14:33 Біля Драмтеатру після ремонту комунікацій відновлюють покриття play_circle_filled photo_camera 13:57 Як оновити дані військовозобов'язаного у ЦНАПі Тернополя: чи є черги та чи працює система play_circle_filled photo_camera 13:15 У селі неподалік Заліщиків живуть вовки, мавпи та єнот. Але до утримання є питання play_circle_filled photo_camera 12:33 Поліція розшукала хто закопав цуценят у парку. Двох врятували 11:53 Побиття водія маршрутки в Тернополі: 20 хвилин дізналися деталі 11:30 На Тернопільщині влітку відкриють чотири табори для відпочинку дітей (ФОТО) 10:47 Мешканці Тернопільщини заплатили майже сто мільйонів податків на нерухомість 10:15 «На Рогатці» в Тернополі варто чекати на затори. Ремонтуватимуть дорогу 09:35 Графік відключення світла в Тернополі та області 21 травня 09:01 Хто з жінок зобов'язаний бути на обліку з 18 травня: пояснення адвоката
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up