Партнер рубрики Події

Тернополяни знову не можуть поділити прибудинкову територію. Тепер сваряться мешканці будинків на Довженка

Тернополяни знову не можуть поділити прибудинкову територію. Тепер сваряться мешканці будинків на Довженка

ОСББ будинку на Довженка, 8б хоче встановити бетонний мур, мешканці ж сусіднього будинку №12 проти - їм просто не буде, як пройти ні в магазин, ні до дороги. Заспокоювати людей приїхали патрульні.

Мешканці обох будинків кажуть, що розуміють претензії один одного, але, схоже, що поступитися не захоче ніхто. Люди із будинку № 8а кажуть, що обгородяться і облаштують в себе дитячий майданчик, тому й не хочуть, щоб в них ходили сторонні. Тож бетонний мур встановлювати вже почали, внаслідок чого і виник скандал.

 - Але про який дитмайданчик може йти мова, якщо по даній ділянці йде газова труба? А як не дай боже якась аварія, ви хочете, щоб ваші діти тут гралися? На газовій трубі? - такі аргументи мешканців будинку №12.

Крім того, 12-ий будинок невдоволений, бо їм зручно було ходити через дану ділянку в магазин. А через бетонну стіну виникає багато проблем. 

Відео дня

Previous Next

 - З іншого боку, нащо робити аж бетонний мур? Он є сітка, чи вони хочуть, щоб той мур впав комусь на голову. Ви що, не знаєте, як то зараз мури ставлять, війне вітер - і падають, - продовжує пані, яка не захотіла називатися.

Ніяка сітка довго не живе між двома дворами, пояснюють мешканці будинку №8а.

 - Ми вже тричі ту сітку міняли, постійно хтось ламає. То яка нормальна людина би ламала? Кому це треба? Ще є питання, чому мова почалась про бетонний мур? - пояснила нам пані із маленькою дитиною.

Зрештою обидві жінки так розкричалися одна на одну, що до них підійшов патрульний - розбороняти. "Перестаньте сваритися над немовлям! Ви не можете в сторону відійти і поговорити, як дорослі?"

Наостанок обидві сторони домовилися піти розібратися в ситуації в міському управлінні архітектури, щоб їм пояснили, чи можна ставити бетонну огорожу, і чи можуть дозволити робити дитмайданчик неподалік газової труби.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • ghf

    Щоб тут не писали, А ПАРКАН ТАКИ ПОСТАВИЛИ!!!!
  • Nat Tan

    Та ви подивіться на той Тернопіль це не місто а якийсь хлів кругом будки з жировиськом палатки сараї огорожі все шкарадне недолуге без смаку нема архітектури естетики і люди в більшості такі самі провінційні невиховані неосвічені недалекі

    Як можна заборонити дитині гратись в сусідньому дворі батьки вже дійшли до того що нацьковують дітей з одного Діора на дітей з іншого щоб били іх обзивали не пускали ще й тішаться з того а як в школі одне дасть по голові другому то вчителі їм винні виховують дикунів які не можуть знайти спільної мови з людьми і потім все вирішують кринком і матом як їхні великорозумні матусі

    Anonim Anonimus reply Nat Tan

    ці дописи мене дивують, таке враження  що понаіхало туво з парижу як до себе до дому , всьо йому не так, і всьо не то, то якого милого вертайтеся в лондони, це ж треба жити вам в таких муках, мені дуже шкода вас

    Anonim Anonimus reply Anonim Anonimus

    це ви невиховані і некультурні, це ж треба жити коло простих людей і ще іх обзивати селом, ви ще плакати будете за ними, будете жерти гмо, хіміею запивати і лікуватися від алергіі,
  • Анонім

    Кожен будинок повинен мати свою прибудинкову територію.

    Анонім reply Анонім

    Точно, і свій тротуар, свою вулицю, свій тролейбус і, що бажано, і своє метро! І все то обгородити великим бетонним парканом, а щоб ніхто не заглядав і ніц не видів!
  • Анонім

    Так склалось, що більшість сьогоднішніх жителів Тернополя то втікачі з села. Та проблема в тому, що  вони з села втекли, а от село з них ні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up