Партнер рубрики Події

Топить від 4 ранку. Комунальники заліпили дірку пластиліном і кажуть, що полагодять після вихідних

Топить від 4 ранку. Комунальники заліпили дірку пластиліном і кажуть, що полагодять після вихідних

- Від четвертої ранку я черпаю воду – заливає під’їзд на дев’ятому поверсі, вже тече на перший, - близько восьмої ранку 28 червня до журналіста зателефонувала мешканка «Канади» Ольга Дущак. – Подзвонили на довідку міськради. Поки нікого нема, бо вихідний.

Жінка каже, що вже кілька місяців звертається до місцевого жеку, аби полагодили трубу. Бо щойно починається дощ – під’їзд топить через дірку в стоковій трубі. Комунальники приходять і обіцяють: трубу полагодять. Але минуло стільки часу – й далі тече. 

Злива у Тернополі знову наробила лиха.

На вул. Карпенка люди не можуть вийти з під’їздів, бо попереду – «море», що ні обійти, ні об’їхати. Хоча минулого року у дворі зробили капремонт.

А на вул. Вербицького від четвертох ранку топить під’їзд. Люди черпають воду і обривають телефони комунальників і міськради. Ті запевняють – черговому майстру жеку інформацію передали близько 8 ранку. О 9.50 комунальники з’явились. Наразі вивчають ситуацію.

Відео дня
  • Від 4 ранку я черпаю воду – заливає під’їзд, вже тече на перший поверх, - близько 8 ранку 28 червня до журналіста зателефонувала мешканка «Канади» Ольга Дущак. – Подзвонили на довідку міськради. Поки нікого нема, бо вихідний. А нам що робити? Вже скоро до квартир затікатиме? Може, ви нам зарадите?

Previous Next

Жінка каже, що вже кілька місяців звертається до місцевого жеку, аби полагодили трубу. Бо щойно починається дощ – під’їзд топить через дірку в стоковій трубі. Комунальники приходять і обіцяють: трубу полагодять. Але минуло стільки часу – й далі тече.

  • От що мені робити? – з відчаєм говорить Ольга Дущак. – Сьогодні вихідний. Не знаю, чи хтось з майстрів прийде. А я саме роблю у себе в квартирі ремонт. Все ж понищиться… Ми вже просто не знаємо, куди звертатись.

На довідці міськради нам розповіли, що виклик від тернополян надійшов близько 7 ранку. О 8.00 вони передали інформацію черговому жеку. Зворотної інформації – чи хтось вже був на місці аварії і чи зарадили проблемі – в інформаційно-аналітичному відділі міськради о 9.50 ще не мали.

Ми зателефонували до мешканців вул. Вербицького, 4. Ті підтвердили: майстер щойно прийшов. Щось оглядає на даху. Потім людям повідомили, що заліплять дірку… пластиліном, а лагодитимуть наступного дня. Майстри пішли шукати хомут і пропали, кажуть мешканці.

  • І платимо гроші за той жек, і немає фактично до кого звертатись. От що нам робити? – з відчаєм запитує п. Ольга. – На сьогодні знову дощі передають. Нас знову топитиме…  

А на вул. Карпенка, 15 позаливало всю прибудинкову територію. Про це повідомила мешканка Віра Касіян. Жінка нарікає, бо лише торік дорогу у дворі капітально відремонтували. Тепер все затопило настільки, що ні об’їхати, ні обійти. Неможливо навіть вийти з під’їзду.

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Piter Savka

    А самі в руки в можете взяти інструмент і зробити. Але ні, ви ж принципові, платите ЖЕКу значить він то має зробити і всьо. Я то розумію, але ви на них немаєте важелів впливу, а як би було ОСББ то мали б. Чому тоді не створювали ?? Так що тут питання комуце більше всього заважає. Якщо більшості людям в дворі і так добре, і тому і нестворили ОСББ, то той кому це більше всього заважає, бере в руки інструмент і робить. От і все. Трубу можна і самому залатати, а там де збирається вода є спуск, понасверлювати дир перфоратором і вода буде зтікати на траву.

    Анонім reply Piter Savka

    і в дворі буде все в болоті)

    Piter Savka reply Анонім

    там нема болота, там трава

    Анонім reply Piter Savka

    там дві лавочки в траві і далі  гойдалка біля якої теж лавочка
  • Анонім

    за карпенка 15 то там раніше (до ремонту) був стік біля сходів (їх видно на фото) на двір будинку №17, і в дворі 17 будинку було вічно затоплено, що не дощ то потоп.... тепер помінялись)))
  • Анонім

    А я по фото так дивлюся там такий тис ,що скоріш за все там внизу ця труба забита всяким мусором ще за це треба дати п......и ЖЕКу . Я думаю після цього випадку цей ЖЕК ,що обслуговує буде після свят мати важкі будні котрі їм влаштує міська рада . Це ж проблема не першого дня . І взагалі в цьому підїзді ,що мужика з руками не існує . В таких випадках береться деревяний чопик і забивається до приїзду комунальників .
  • Анонім

    Народ, та поставте хомут з прокладкою і не надійтесь на ману небесну.

    Anonymous reply Анонім

    та не діло надіятись чи не надіятись, ми платимо гроші в жек і нем алі а толку нуль ...

    Анонім reply Anonymous

    Поставте той хомут і за місяць не платіть з принципу скажіть ми просили ви не зробили все не платимо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up