У міськраді просять повідомляти, в яких школах та дитсадках мерзнуть

У міськраді просять повідомляти, в яких школах та дитсадках мерзнуть
Теплопостачання із понеділка 20 квітня у школах, дитсадках та лікарнях Тернополя відновили. Проте в редакцію 20minut.ua вже від ранку читачі повідомляють, що у ряді закладів холодно. Приміром, діти мерзнуть у дитсадках №№ 8, 20, 22. А також холодно у школі №11, там зранку було лише 10 градусів тепла.

Нагадаємо, тернопільська міська рада прийняла рішення про відновлення теплопостачання у дитячих садках, школах та лікарнях міста з 20 квітня у зв’язку з погіршенням погодних умов та прогнозами метеорологів

- Зранку було дуже холодно, опалення не включили, вихователі сказали навіть не роздягати дітей, - повідомила наша читачка Наталія, син якої відвідує дитсадок №22 на вул. Лепкого. 

У прес-службі міськради кажуть, що опалення у школах та дитсадках запустили ще сьогодні вночі. Проблемні ситуації тепловики виправлятимуть, проте про це потрібно повідомляти.

- Ми попереджали, що технічні проблеми із підключенням опалення можуть виникнути у дитячих садочках №1, 32 та у школі № 6. Адже вони в єдиній мережі з житловими будинками. А в Тернополі, як відомо, опалювальний сезон для населення вже закінчився, - пояснює керівник прес-служби міськради Катерина Калуш. - У всіх решту школах та дитсадках міста опалення має бути. 

Про заклади освіти, де сьогодні холодно, пані Калуш радить повідомляти на довідку міськради "1580"  (40-20-02, 23-63-97) або на аварійну  КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" – 52-71-14. Також про відсутність тепла можете повідомляти у коментарях до цієї статті.

Тепло у школах та дитсадках буде попередньо до 23 квітня, але можливо його продовжать подавати і далі, якщо погода не зміняться, додає Катерина Калуш. 

Відео дня

- Ми можемо коригувати теплопостачання завдяки індивідуальним тепловим пунктам, які встановили у школах та дитсадках міста з метою економії газу, = додає вона. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    В 32 садочку ще не включали опалення....
  • просто так

    в 2 садочку пише. що поламана котельня
  • Анонім

    Обл дит лікарня, маленькі діти хворі на грві в холодних палатах.
  • Костанзо Ирина

    садочок №10- центр, Паращука 1. Діти у сведрах грубих і вихователі в зимових чоботах, Питання- хто захворіє швидше?

    Зекономлять на опаленні за рахунок хворих діток.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up