У Скалі-Подільській розповіли про земляка-"ДНР-рівця"

У Скалі-Подільській розповіли про земляка-"ДНР-рівця"
Жителі Скали-Подільської на Борщівщині знають про уродженця цього селища, який воює за ДНР. Люди кажуть, що їм неприємно, що він - корінний скалівчанин, мама, бабуся, дідусь якого походять з цього селища, пішов на таке. Хоча загалом вчинкові земляка не особливо дивуються, адже вдома він не запам'ятався чимось добрим.

Нагадаємо, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно жителя Борщівського району за фактом участі в терористичній організації «Донецька народна республіка».

47-річного Віктора знають у Скалі-Подільській. Хорошою репутацією чоловік, на жаль, не відзначився, розповідає місцева мешканка (ім'я та прізвище жінки редакції відоме, проте з етичних міркувань його не називаємо).

- Він колись жив на Донеччині, потім був двічі судимий. Після цього знову вернувся в Скалу, - розповідає жінка. – Чоловік - розлучений, у Скалі-Подільській живе лише його сестра. 

Минулого року Віктор працював у підприємця, який займався виготовленням надмогильних пам’ятників. Цей чоловік набрав у людей грошей на пам'ятники і з ними втік на Донеччину, де долучився до ДНР.

- Він - не пияк, не хуліган, він просто схильний до шахрайства, - каже наша співрозмовниця. - Завжди дивився, що з кого можна скористати, завжди шукав легкої роботи. Тож ми не дуже здивовані його вчинком. Але в будь-якому разі, прикро .

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    роздерти на березах
  • Анонім

    Пора вже йому памятник поставити.

    Анонім reply Анонім

    Поставлять-посавлять. По їхньому апалчєнєц це по нашому повстанець. Нашим повстанцям ставлять памятники за те що вбивали жидів та поляків,то й тим поставлять що виборювали незалежність від "укропів".

    Історія вона така.Для поляків та жидів упівці ще гірші чим для нас західніків денеерівці. Бо в західній Україні ДНРівці по хатам не ходять.

    Анонім reply Анонім

    Що ти там дзявкаєш троляка кацапський, яка історія ,піди краще матрьошку трахни москаль ряжений.

    Анонім reply Анонім

    а УПА що в польщі по хатах ходили? ти щось переплутав, троляко!

    Анонім reply Анонім

    Ходили по хатах,вирізували цілі сімї єврейські та жидівські. Методика ДНР.Тіпа за Україну,(ті правда за росію чи руській мір) а насправді щоб просто поживитись. Такий собі карт бланш на убивство та грабунок.

    Анонім reply Анонім

    баране, УПА діяла в Україні а не в польщі чи ізраїлі.

    Анонім reply Анонім

    Не раджу вступати в дискусію з цим непотребом. Воно в кожній темі, яка навіть ніяким боком бандерівців не стосується мусить свої випорожнення залишити. Мені от цікаво, для чого такі недоумкуваті несуть цю маячню на західноукраїнських ресурсах, які в свою чергу читають люди у котрих ще є родичі очевидці цих всіх подій. До речі, моя бабця, етнічна полька, була виселена за допомогу УПА і ще є купа знайомих у яких схожа ситуація. Це так, до слова про етнічну складову тодішніх подій.
  • Анонім

    Типовий "апалчєнєц" одним словом.

    Анонім reply Анонім

    То він класичний бандерівець,тільки для сходу. Колись таким теж будуть памятники ставити,але там.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up