Партнер рубрики Події

У Тернополі – пам’ятник Незалежності

Конкурс на кращий проект пам’ятника Незалежності України оголосили у Тернополі. Відповідне розпорядження підписав мер Сергій Надал.

Відкритий конкурс триватиме з 2 до 30 червня. Спорудження пам’ятника повинно відбутись до 15 серпня 2011 року, повідомили у прес-службі міськради.
Призовий фонд конкурсу складається з трьох премій: перша, тобто та, автором якої є переможець — 5000 грн, друга — 3000 грн, третя — 2000 грн.
Пам’ятник планують встановити на Театральному майдані, на початку скверу на бульв. Шевченка.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    ПІДТРИМУЮ!
  • Anonymous

    думаю, найкращим пам*ятником Незалежності був би ремонт доріг )))
  • Anonymous

    та не допоможе надалу ні ера, ні всі взяті до купи центральні телеканали - в його команді нема професіоналів,та йсамої команди нема.тому й такі абсолютно відірвані від життя ідеї.ЛЮДЕЙ ВЖЕ НУДИТЬ ВІД ПАМЯТНИКІВ, ЯКИМИ ЗАМІНЯЮТЬ ВСЮ ІНШУ РОБОТУ,ЯКОЇ РОБИТИ НЕ ВМІЮТЬ !!!

    Anonymous reply Anonymous

    Зов обоє тут про мера флудите фу!!!
  • Anonymous

    Мер Тернополя незабаром стане телезіркою І розкаже всій країні, як він з командою в місті «рай будує». Скоро про те, як добре жити в Тернополі, ми знову дізнаємось з екранів телевізорів. Адже як нам стало відомо з власних джерел, в Тернополі знову працювала знімальна група телерадіокомпанії «Ера», яка постійно супроводжувала міського голову Сергія Надала у всіх його робочих зустрічах. Журналіст Вадим Гаращук тінню ходив за тернопільським мером, щоб на всю Україну похвалити діяльність ВО «Свобода», як це він вже одного разу зробив, перед тим хваливши побратимів зі Львова (http://www.youtube.com/watch?v=wpM8aIdOr1Y). Для тих тернополян, які не ще не знають, в якому вони живуть чудовому місті під керівництвом мера та депутатів-свободівців, варто переглянути програму «Народний контроль» на 5-каналі, ведучою якої виступила приватний підприємець Альона Кочкіна, отримавши за це 11 тис.дол. без ПДВ, тобто готівкою (http://www.youtube.com/watch?v=wpM8aIdOr1Y). Цікаво, що в програмі пані Альони чітко видно присутність пана Вадима, який до 5 каналу не має жодного відношення, оскільки є ведучим програми «Ультра.Тема» на ТРК «Ера». Зараз столичні телевізійники знову приїхали до Тернополя, а нам залишається тільки здогадуватися, чим Тернопіль приваблює журналістів авторських програм, оскільки міський голова Сергій Надал запевняє, що грошей за програму не платив. Він, може і не платив, а от побратими?..

    Anonymous reply Anonymous

    Знов обож тут про мера флудите, фу!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up