Партнер рубрики Події

У Тернополі відкрили логістичний центр допомоги армії

У Тернополі відкрили логістичний центр допомоги армії
Єдиний в області логістичний центр допомоги українській армії відкрили у п'ятницю, 25 липня, на складі №4 гуртовні "Галант", що на вул. Збаразька, 16.

Тепер тернополяни можуть приносити продукти та необхідні речі для військових безпосередньо на склад, де їх упаковуватимуть.

Previous Next

- Волонтери вже тут на місці сортують продукти у ящики, - розповідає представник об'єднання громадських організацій "Ядро" Тарас Білан. - Ящик призначений для відділення із десяти чоловік на один раз прийому харчування. 

Відео дня

На кожному ящику вказано адресу центру, контактний номер та номер пакувальної групи.

- Уся продукція, яку приносять люди для бійців опубліковується актом прийому-передачі, - говорить Тарас Білан. - Один примірник ми віддаємолюдині, а інший залишається у нас. 

Кожен  може прийти на склад і перевірити наявність продуктів безпосередньо на складі та за документами. Крім цього можна перевірити ще упаковані ящики.  

- Ящики з продуктами ми передаємо відразу у руки солдатам, - говорять представники об'єднання громадських організацій "Ядро". - Перш за все відвозимо їх у ті батальйони, де найбільші потреби. 

Наразі представники "Ядра" просять приносити лише ті продукти, які швидко не псуються, засоби особистої гігієни та теплі речі.

- Оскільки скоро вже осінь-зима, то було б доречно збирати теплі речі для бійців, - зауважив пан Білан.

Тернополяни теж можуть долучитись до упакування ящиків із продуктами для бійців у зоні АТО. Представники "Ядра" просять долучитись волонтерів, які можуть допомогти. 

Довідка

Продукти та речі потрібно приносити на склад №4 гуртовні "Галант", що на вул. Збаразька, 16. Усю інформацію, яка стосується збору продуктів у логістичному центрі допомоги українській армії можна дізнатись за номером 098-487-91-52.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Бабя Яга

    один хлопець-волонтер, що допомагав збирати продукти біля "Калини", сказав що в них є сайт.

    може хтось знає який саме?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up