Партнер рубрики Події

Автобуси військових "з боєм" проривалися через натовп заплаканих матерів (ФОТО)

Автобуси військових "з боєм" проривалися через натовп заплаканих матерів (ФОТО)
Натовп матерів, дружин і родичів військових батальйону тероборони у відчаї заблокували виїзд із військової частини близько обіду 15 липня. Вони не випускали вояків, бо не знали, куди саме тих перевозять.

Станом на 13.50 год із військової частини намагалися виїхати дві вантажівки з військовими та амуніцією, проте люди закрили виїзд собою, повідомляє з місця подій кореспондент 20minut.ua Андрій Орляк. Також поставили біля воріт барикаду – перевернутий смітник.

Previous Next

Незабаром чоловіки в балаклавах і камуфляжі зробили живий коридор. 
Станом на 14.10 кілька автобусів із військовими та вантажівок з амуніцією таки виїхали з частини. Вояки зробили живий коридор від воріт на Лозовецькій аж до вул.Шота Руставелі. Мами та дружини плакали і навіть кидалися під колеса.

Відео дня

- Та що ж ви робете? - гукав до літньої жінки боєць у балаклаві та з гранатометом на спині. - Ви повинні пишатися нами - ми Батьківщину вирушаємо захищати! А ви цими криками, цими своїми діями нам тільки бойовий дух понижуєте!

Нагадаємо, з десяток мам і рідних військових також ночували біля військової частини, не випускаючи вояків. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (200)
  • Valentina Karaman

    Ось і до нас черга прийшла!А що ви думали?Сидіти і дивитись по телевізору як інші воюють?З інших міст і областей це що не чиїсь діти?Господи який позор!Стоїть мама кричить"я вам любі гроші дам,моє диття хворе,ви не можете його забрати"!Значить тільки її дитя 20 річне хворе а всі інші здорові!Шановні не позорте своїх синів,я розумію що вам краще аби він коло вашої спідниці сидів та грав контрастрайк!Та це життя!І воюють не тільки ваші діти!А сини,чоловіки,татусі,брати всієї України,вони теж їхнім рідним найдорожчі!Не ганьбіть нашу країну ось такими відео!
  • Anonymous

    Стосовно війни з "сепаратистами", а насправді - розборок Пєті і Каламойского. На зарі нових часів їздили Авакян з Турчиновим здається Крим рятувати. Врятували. Є одне запитання, відповідь на яке прояснить багато чого. В Криму зараз яка валюта? Рубль. А де гривня? А її там було 47 вагонів налом. Ніхто не здогадується? Ні порошенко, ні Яйценюх? Ще одне. Скльки коштують активи Рінатки у Донбасі? Ой багато! А як їх забрати? Треба створити пару батальйонів "національних", "свідомих", "патрійотів" і відправити їх туди воювати. Як це зробив Каломойский. По телевізору відповідні канали покажуть вам картинку патріотичну. Ну а потім ми ресурси відіжмемо. Хлопці! І воно вам треба?
  • Anonymous

    А за що саме воюють ваші сини і чоловіки? Жителі Новоросії хотіли всього лише федералізації. Не більше. Щоб мати можливість розмовляти своєю мовою. Їх ніхто не почув. Влада і олігархи за це кинули проти них армію, бомблять їх міста, вбивають мирних людей, називаючи всіх терористами. За час АТО 5 українських генералів стало доларовими мільйонерами. "« Представники американської розвідки в Києві зайнялися розслідуванням парадоксального на їх погляд факту. За час каральної операції на Південно-Сході України, 5 українських генералів стали доларовими мільйонерами.» (с) Олігархи посилають ваших синів на забій, бо не хочуть втрачати свою власність на Донбасі. А ви за що воююєте? Проти кого? Проти таких же простих людей там, яких нинішня влада обкрадає і обманює так само, як і вас? Чому ваші сини повинні там гинути без зброї, без бронежилетів, без їжі та води? Збирають допомогу смс-ками. Якби хоч один олігарх виділив на армію свій одноденний дохід, то солдат можна було б одягти-взути повністю, але він чомусь цього не робить. І не роблять інші олігархи. Скільки вам потрібно ще часу, щоб зрозуміти, що жителі Донбасу вам не вороги? Не вони прийшли до вас, а ви до них. Українська армія бомбить їх міста, а ви все співаєте про "Єдина країну". Подивіться ролик - це результат авіаудару української гвардії по селищу Снігове. Рятують маленького хлопчика ... Дайте відповідь собі на питання: як ви будете жити далі, знаючи, що ваших синів, одурманених пропагандою "Україна понад усе", посилають вбивати жінок і дітей? Ви ж всі нормальні, совісні люди, і також, як і на Донбасі, хочете жити в світі. Але якщо вас посилають воювати проти таких же, як ви, простих людей, значить, комусь ця війна вигідна. Але точно не вам і вашим родинам ...https://www.youtube.com/watch?v=I-zxw5U7tS0

    Я.І reply Anonymous

    ух ти оце заспівав вражина!!!))) а ти в курсі що цей ролик  про маленького хлопчика взятий з бойових дій в Сирії?? І йому вже пів року!!)) це по-перше! а по-друге шановний я неможу зрозуміти чому ТИ, (паскуда промоскальська) ПИТАЄШ НАС ЗА ЩО МИ ВОЮЄМ ??? кожен ЧОЛОВІК українець знає за що він пішов добровольцем в зону АТО !!! І те що ти (сволота недобита) зараз тиснеш на матерів які і так страждають!!! через свої недомірені погляди,тобі резону недодає!!! гарно регламентована мова і прес на те місце куди потрібно тиснути прослідковується !! ))) отже попрацювали "ЛЮДИ" неважливо будеш ти дальше щось пробувать писать - чи ні .... - нашу любов і гордість за тих людей які боронять нашу Україну і український народ тобі (падло) незмінить!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    ...нуті
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up