У Тернополі ввели графік відключень світла. Вимикатимуть з 16.00 до 19.00

У Тернополі ввели графік відключень світла. Вимикатимуть з 16.00 до 19.00
Тернопільський міський район електричних мереж запровадив конкретні години відключення електрики замість хаотичних знеструмлень масивів міста.

Домовленості про даний графік досягнули під час наради міського голови Сергія Надала з керівництвом міського РЕМу та представниками комунальних підприємств з метою належного забезпечення електроенергією важливих об’єктів життєдіяльності Тернополя.

Прийняли рішення, що у найближчі дні електрику в місті відключатимуть з 16.00 до 19.00. До цього відключення відбувались у будь-який час без попереджень, як наслідок було чимало скарг від людей, які застрягали в ліфтах, зокрема з малими дітьми.

«Ми з розумінням ставимося до відсутності належної кількості електроенергії в Україні, проте такі відключення повинні мати системний характер, щоб тернополяни могли коригувати використання електроприладів та свій час відповідно до даних умов. Ми домовилися з керівництвом міського РЕМу, що буде забезпечено повноцінну роботу КП «Тернопільводоканал», КП «Тернопільтеплокомуненерго» та «Тернопільелектротранс», щоб тернополяни змогли повноцінно отримувати послуги із постачання води, тепла та перевезення. При цьому зовнішнє освітлення на вулиці будуть також частково вимикати, адже воно знаходиться на тих самих лініях, що й житлові будинки», – повідомив мер.

Відео дня

Принагідно мер закликав жителів міста з 16 до 19 години не користуватися ліфтами.

Які саме масиви будуть знеструмлені енергетики все ж не повідомляють, оскільки заздалегідь не знають, на якій лінії буде перевантаження і яку саме підстанцію доведеться відключати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Євдокімов Денис

    От нащо брехати по графіку відключають з 16.00, а, наприклад вчора в на Клима савури о 1700
  • Гелеве Нарощування Julia

    Пишуть одне і говорть, а роблять інше....Такі вулиці , як Гребінка, Садова, Стадникова, Лучаківського і можливо інші ще,  вимикали світло з 17:30 по 19:30-20:00. Пишуть , що почергово, то чому б людям не повідомити розклад, щоб собі знали коли чекати вечером світла , а коли ні. Хочемо , щоб держава і люди змінились, а нічого для цього не робимо. Як завжди ніхто про простих людей не думає. Вони собі знають, а ви собі думайте. Моглиб хочаб в дитячих садочках не вимикати, або ж знову кажу повідомили по яких районах в які дні не буде світла, можливо ті батьки які мають можливість би спішили в тіж садочки, щоб дітей забрати. А сьогодні не було світла на вулицях Садова, Гребінки, Стадникової з 14год по 15 год і недавно з 17.30 по 19.40
  • Анонім

    Дорогенькі дядьки з Електроенерго, чому ви нагло вимкнули світло на Алясці сьогодні з 19.10 до 21.15? Знаєте, скільки разів вас обізвали за сьогоднішній вечір, у кращому разі, СКОТАМИ? А у гіршому - словом, схожим на те, яким обзивають Пуціна? Не грайтеся з народом, пошановане Електроенерго. Бо нас - багато!...
  • Анонім

    І знову відключають одних і тих же, та поміняйте вже того дядька, що тисне на пігулки відключення, на іншого  - з довшими руками, чи що. А то задовбало вже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up