Партнер рубрики Події

В Тернополі невідомі кидають у перехожих... яйцями

В Тернополі невідомі кидають у перехожих... яйцями

Про те, що на вулиці Руській в неї невідомий пожбурив яйцем, в редакцію повідомила читачка Леся. Ім'я зловмисника будуть встановлювати правоохоронці.

В четвер, 21 липня, близько 23.15 жінка поверталася з подругою додому. На перехресті вулиці Руської та бульвару Шевченка помітили на тротуарі цілу купу битих яєць.

 - Я ще й подрузі сказала, що от чи хтось побив. І в цей момент почула, як щось вдарилося об мою ногу. Дивлюся - а це сире яйце... - розповідає пані Леся. - Кидали однозначно зверху, тобто, із будинку, що на розі. Але нащо? Для чого?

Жінка була настільки спантеличена, що сфотографувати забруднений одяг та місця не подумала. Однак сьогодні викликала поліцію.

Відео дня

 - Нехай з'ясовують, що це таке відбувається, - пояснює пані Леся. - Бо я спершу хотіла розшукати патрульних, але поблизу їх в той момент, на жаль, ніде не було...

Правоохоронці кажуть, що це дрібне хуліганство, однак і про такі випадки варто повідомляти на короткий номер 102 і одразу, щоб збільшити можливість упіймати "жартівника".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Ми ще в далекому 82 році ,коли нам ідіотам було по 10-13 років також кидали яйцями з 5 поверховки на Лесі Українки  по тролейбусах ,але яйця тоді були дешевші ...., і виховували тоді наші батьки нас нормально ,але розум і відповідальність приходить з роками..
  • Анонім

    Батьки тих дибілів ще будуть возмущатися  якби батьки були нормальні то діти також
  • Анонім

    минулого літа я попала під такий "обстріл" зі своєю дитиною на вул Злуки...біля Універсаму.  Дитині було 2 рочки...якби не дай Бог попали дитині в голову!? ідіоти малолітні!
  • Діонісій

    тідлахи, канікули, от і немають що робити. бісяться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up