У тернопільських аптеках майже не залишилось марлевих пов'язок

У тернопільських аптеках майже не залишилось марлевих пов'язок
Про те, що у аптеках на "Дружбі" немає марлевих пов'язок на сайт "20 хвилин" написали читачі. Ми перевірили, у яких аптеках можна знайти пов'язки, а у яких їх немає декілька днів.

У аптеках, що на масиві "Дружба", марлевих пов'язок справді немає. Принаймні у тих, що на вул. Мазепи. Ввечері у понеділок, 18 січня, у аптеці "Гедеон Ріхтер" розпродали останні пов'язки, а коли завезуть нові, фармацевти не знають. У аптеці "Скайлайн" - ситуація така ж. У "Ромашці" журналіст знайшла лише хірургічні пов'язки. 

У "Центрі" ситуація не краща. У аптеці "Гедеон Ріхтер" на вул. Руська пов'язок теж немає, але є у аптеці цієї мережі, що на вул. Чорновола. У "Рута Фарм", що на Театралці, пов'язок немає вже дні чотири. 

- Я замовлення зробив, їх мають привезти у вівторок, - повідомили у аптеці. 

Відео дня

На "Канаді" у аптеці "Борис", що на вул. Вербицького, 6, масок теж практично немає - ввечері 18 січня їх було лише три. А у державній аптеці на бульв. Шевченка та у аптеці біля комунальної міської лікарні №2 пов'язки ще є. 

Щодо противірусних препаратів, то у аптеках вони є, але у одних тернополяни масово стоять за ними у черзі, а у інших такого ажіотажу немає. 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Як легко створити паніку і напруження! А ЗМІ активно в цьому допомагають тим, хто наживеться за цеймісяць на марлевих пов'язках. Люди, схаменіться, не ведіться, у пов'язці ви маєте такий самий шанс підхопити ГРВІ, як і без неї. Що ж ви всі такі зомбовані?...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up