"Зник кіт" та "заголосно грає Служба Божа" - кумедні виклики тернопільських патрульних

"Зник кіт" та "заголосно грає Служба Божа" - кумедні виклики тернопільських патрульних

Поруч із викликами про ДТП та пограбування, тернопільські патрульні виїжджають на досить смішні. Однак деякі із них закінчуються штрафами для заявників.

Якщо проаналізувати такі виклики, то найбільше клопотів у тернополян через тварин: то хтось подушив курей, то під вікнами чути сморід дохлого пса, то зник кіт, - а ще - через шумні вентилятори, які заважають спати, та занадто гучну трансляцію Служби Божої о 7.30 недільного ранку.

Ще одна причина, чому жителі Тернополя звертаються по допомогу до патрульних - інші тернополяни, які поводяться так, що це насторожує.
“Вулицею Шашкевича у напрямку візового центру біжить підозрілий невідомий чоловік, одягнутий в штани червоного кольору і сорочку білого кольору”, “на дитмайданчику троє невідомих чоловіків катаються на качелях”, “громадянин N веде антигромадянський спосіб життя” - пильні тернополяни стежать за всім.

Previous Next

- Кумедні виклики є чи не щодня, - коментує прес-секретар патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська. - Відповідно до уставу, патрульні повинні виїжджати на всі виклики без виключень. Звісно, за безневинні виклики, коли люди справді чекають допомоги від патрульних, їх ніхто не штрафує. Інша річ, коли п'яні просто телефонують, щоб перевірити, за скільки часу приїде патруль. Тоді розмова зовсім інша. Хоча найбільша проблема в тому, що більшість цих випадків просто забирає дорогоцінний час, який можна було би витратити на допомогу тим, хто справді її потребує.

Відео дня

Управління патрульної поліції Тернополя попереджає, що за неправомірні виклики передбачений штраф у розмірі 51 гривень або позбавлення волі до двох років, відповідно до статті 383 ККУ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Лотоцький Паша

    А й справді. На Злуки духовний центр як править, то таке враження, що в парку фестиваль "Файне Місто" відбувається. Тільки замість професіоналів там на вокалі якісь безголосі бабки, що  абсолютно не попадаючи в ноти кожні 5 секунд завивають  "господє помєєєлуй" на цілий бам.

    Окей, люди вірують, моляться Богу. Але чому весь район повинен слухати цю вокальну содомію?! Зараз спека, в квартирі до +31, закрити вікна -- отже не заснути до ранку. І все одно навіть через склопакет тебе чекає "благословення" хочеш ти того, чи ні. Що й казати про людей-сов, хворих на безсоння чи працюючих в нічну зміну. Тільки заснув -- на тобі.

    Невже божа любов пропорційна до децибелів на виході вуличних колонок?

    Та й навіщо вони потрібні? Люди не вміють молитись самі і потрібно громихати апаратурою так, щоб аж думки заглушувало?

    Та й цікаво, як це попи, не визнаючи досягнень сучасної науки, без "угризєній совєсті" користуються технологіями, що суперечать їхнім догмам?

    Чи усе це -- просто бізнес, і хто кого перекричить, той золотіший купол матиме?
  • Діонісій

    тре пояснити, що так не можна робити :)

    хотя їх назбиралось на стадіоні 3000 то в нього покришка є капітальна :)

    М'юрей reply Діонісій

    Все правильно. Мій сусід-захаращувальник, не хто інший, як сам старійшина в Свідків Єгови, що по вул. Тролейбусній 3а, тому йому щось важко пояснити і довести свою правоту. Вперся і крапка.
  • М'юрей

    Вже два роки як не можу вирішити цю справу. Проживаю по вул. Макаренка, буд. 4. Сусід (свідок Єгови) регулярно спричиняє захаращення в мене на проході під моїми дверима (не під своїми). Неодноразові звернення чомусь не дуже допомагають. Чомусь цю справу не хочуть вирішити ні дільничний ні інші працівники. Я вже стомився жити із всяким непотребом під ногами. Скільки ще це буде тривати?!

    Anonymous reply М'юрей

    у мене сусід теж з тих поїхавших свідків. Курва молиться на всю горлянку кожних пів години і затикається аж пів першої ночі! Бля*ь, кому він нахрин молиться? Мені? Якщо ні, то нахрина я маю то вислуховувати? Хай йде до свого дому молитв, якиг понабудовували на кожному кроці і там дере горло! Якщо його бог глухуватий і йому треба кричати щоб той почув, то може він не такий вже і всесильний? Я досить толерантний до інших вірувань, але якщо це завдає іншим незручності, то звеняйте, я буду поступати далеко не по християнськи, чого і вам бажаю!
  • Lordan Julia

    Згадка в статті про дзвони показує, що паркувальники далекі від законодавства. Тут кумедним є лише факт, що в нас такі "фахівці" якимось чином пройшли відбір у поліцію.

    Анонім reply Lordan Julia

    “на дитмайданчику троє невідомих чоловіків катаються на качелях”- що в тому кумедного,коли дорослі хлопи,скоріше випивші, можуть поламати ті качелі,вони ж не для дорослих,шось ті паркувальники не тойво.

    Анонім reply Анонім

    Про знищених курей теж не зрозуміло що смішного. Людині хтось завдав матеріальних збитків. Тварина то чи ні, хай поліцаї з'ясовують. За фактом мають приїхати, обстежити місце і викликати в разі потреби опер групу! Понабирали офіціантів з барменами, в людей проблеми а вони гигочуть і фоткають виклики, дегенерати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up