Тернопільська "Нива" забила, але знову програла

Тернопільська "Нива" забила, але знову програла
Дорогоцінних очок не дорахувалася у домашній грі тернопільська "Нива". Наші футболісти, ведучи у рахунку, не змогли переграти гостей з Комсомольська – "Гірник-Спорт". Наставник тернополян після гри свою команду розкритикував.

З рахунком 1:3 тернопільська "Нива" програла "Гірнику-Спорт" у рамках 28-го туру Першої ліги. Гра проходила на міському стадіоні Тернополя 24 травня.

Тернополяни на матч вийшли у бойовому складі. А от суперники через дискваліфікацію не могли розраховувати на трьох основних гравців. До того ж, тренер гостей дозволив собі певну ротацію у складі, випустивши на поле кількох молодих та недосвідчених виконавців.

Перший тайм був за "Нивою", яка зусиллями Олега Керчу вийшла вперед. Згодом той же Керчу міг зробити дубль та його удар прийняла на себе поперечка воріт "Гірника-Спорт". Втім, продовжити у такому ж дусі тернополянам не вдалося. Другий тайм пройшов під диктовку комсомольських футболістів, які тричі відзначалися у воротах "Ниви". До речі, один з голів забив екс-футболіст нашої команди Руслан Івашко, який лише цього року приєднався до "Гірника-Спорт".

Відео дня

- Гра була бойовою та важкою для нас, - каже головний тренер "Гірника-Спорт" Ігор Жабченко. – "Ниві" вдалося забити швидкий м’яч, хоча, на мою думку, гравець тернополян був у офсайді. Проте ми не здалися і у другому таймі повністю переграли команду господарів. Два гравці, які вийшли на заміну змогли відзначитися. Я задоволений результатом та грою наших молодих футболістів. А "Ниві" бажаю лише успіхів, адже це бренд, який знає вся Україна.

Наставник тернопільської "Ниви" після гри був вкрай незадоволений поразкою. Роман Толочко пояснив, чому господарі поля пропустили три м’ячі.

- У моментах з голами наші футболісти допустили абсолютну безвідповідальність та порушили ігрову дисципліну, - констатував тренер "Ниви". – Так грати не можна, а особливо перед власними вболівальниками. Сьогодні у нас було бажання показати змістовну гру, адже ми давно не тішили наших фанів домашніми перемогами. Як бачимо, цього зробити не вдалося і мені дуже прикро.

До слова, у домашніх іграх цього року тернопільська команда ще не набрала жодного очка. Проте у матчі з "Гірником-Спорт" "Нива" спромоглася забити свій перший м’яч на домашній арені у 2015-му році. За два тури до завершення чемпіонату "Нива" посідає 13-те місце.

У наступному турі тернополяни на виїзді у Кіровограді поміряються силами з місцевою "Зіркою". Ця гра пройде 30 травня. А завершать чемпіонат підопічні Романа Толочка домашньою грою з "Динамо-2" 3 червня. Почнеться ця гра о 18.00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up