Допоможіть одужати Володі Ковалю!

Допоможіть одужати Володі Ковалю!
Близько 40 000 гривень необхідно для придбання слухового апарату та проходження реабілітації для однорічного Володі Коваля із Тернополя.

Діагноз "органічне ураження центральної нервової системи" хлопчику поставили в Києві в «Охматдиті», крім того в дитини є проблеми зі слухом, розповідає мама малюка Олена Коваль.

- На даний момент дитина не повзає, не сидить, я вже не говорю про ходьбу, - ділиться Олена. - В Тернополі ми періодично проходимо лікування, є зміни, хоч і маленькі, проте для нас вони настількі очікувані і  бажані, зрозуміти нас можуть лише батьки, які стикалися з подібними проблемами.

Володя дуже життєрадісний, любить гратись з іграшками. Тож лікарі кажуть, що є всі шанси поставити його на ноги, але діяти потрібно вже, не втрачаючи часу, поки він ще маленький. Адже окрім неврології, дитина має проблеми зі слухом, розповідає жінка.

Відео дня

- Якісні слухові апарати зараз дуже  дорогі. А так хочеться, щоб Володя сказав своє перше слово "мама". Як молода сім я ми невзмозі надати йому повноцінної реабілітації, оскільки вона вимагає значних витрат. Загалом, на слуховий апарат та проходження реабілітації потрібно близько 40 000 грн. Тож ми звертаємось до всіх небайдужих людей. Для нас важлива кожна гривня, адже попереду на Володю  чекає довгий процес реабілітації, - розповідає Олена.

Зараз батьки вже отримали направлення на проходження реабілітації в спеціальному центрі з 5 жовтня. До того часу  вони сподіваються зібрати необхідні кошти і на реабілітацію і на опталу слухового апарату для хлопчика.

Довідка:

Кошти на лікування Володі можна переказувати на картку Приватбанку 5168 7555 0228 4686.

Деталі за тел.: 068-225-01-74 - Олена.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Данислав Донец

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.перевод праведно славящий Господа Бога! Хто називається, кого називають і хто насправді не одне і теж!
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу, що викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Он не сліпий і не глухонімий!

    Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не каяття прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!

    І приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть

    Де гарантія, що у вашому житті, не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up