Мама просить допомоги на лікування однорічного синочка Дмитрика

Мама просить допомоги на лікування однорічного синочка Дмитрика
Допомоги на лікування потребує Дмитрик Галічевський з Підгороднього Тернопільського району. На операцію, лікування та реабілітацію хлопчика потрібно близько 25 000 грн.

- В Дмитрика вроджена вада розвитку нервової системи, оперована спинно-мозгова кила попереково-крижової ділянки, прогресуюча гідроцефалія, нижній млявий параперез із трофічними розладами, порушена функція тазових органів по перефиричному типу, вроджена двобічна клишоногість, дисплазія кульшових суглобів, сполучена водянка лівого яєчка, - розповідає мама дитини Ірина Галічевська. -  Дмитрикові потрібні обстеження та операція(шунтування голови) на гідроцефалію в Києві. На даний момент ми вже витратили всі свої заощадження, тому своїми силами вилікувати дитину не можемо. Тому я звертаюсь до вас за допомогою.

Зараз Дмитрик лікується у міській дитячій лікарні в Тернополі, продовжує жінка. Він потрапив до лікарні зі збільшенням шлуночків в головному мозку, які затискають мозок і можуть викликати судоми. Хлопчикові зробили МРТ, з його результатами він має їхати на консультацію до Києва. 

- Якщо вчасно не прооперувати, мій син може стати розумово-відсталим, а ще гірше - мозок може не витримати і він може померти, - каже мама. - Нам треба відвезти сина до Києва на операцію і краще з тим не затягувати, кажуть лікарі. Якщо можете допоможіть. Кожна ваша гривня для нас один крок до Києва. Хочу подякувати дуже багатьом людям за небайдужість та допомогу. Дай Боже, Вам здоров’я!

Довідка
Кошти на на лікування Дмитрика можна перерахувати за реквізитами: 

МФО-338545 Ощадбанк
Код ВКПО-09338500
Номер карточки Ощадбанку - 6706 3500 1682 8058.
Номер карточки ПриватБанку - 4149 4378 5552 8475
Телефон для довідок: 0980975113 (Ірина). 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up