В місті, схоже, проблема з транспортом

В місті, схоже, проблема з транспортом
Питання підняття тарифів на проїзд в громадському транспорті наразі стихло. Проте з доріг міста зникло багато автобусів.

Вартість проїзду, і це не таємниця, має дві складові: економічну та політичну. Згідно з першою — робота в сьогоднішніх умова нерентабельна і про це звідусіль кричать перевізники. Згідно з другою, піднімати це питання невигідно, бо скоро вибори. Заручниками ситуації, як не парадоксально, стали самі ж перевізники та пасажири. Перші зменшили кількість транспорту на маршрутах, скоротили графіки, а окремі напрямки взагалі майже не обслуговуються.

Тернополяни ж змушені їздити в години пік в «набитому» транспорті, а після 20-21 години користуватися послугами таксі по багатьох напрямках. Таку інформацію підтверджують й дані з ресурсу "детранспорт". Минулоріч міська рада відзвітувала: GPS-трекери є на всіх автобусах, отже, всі вони відображаються в системі. Якщо це дійсно правда і система не заглючила, то обслуговувати міщан, в кращі дні, виїздить менше чверті автобусів.

В графіці ми вказали номери усіх перевізників. Якщо у вас проблеми з доїздом через відсутність автобусів, телефонуйте і скаржтеся. Також свої зауваження можна залишити й мерії за номером 15-80.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • просто так

    А де ділись автобуси нові , які їздили по маршруту 1А.Таке враження, ніби власники маршруток блокують дешевий транспорт, а нас змушують їздити в брудних і обдертих маршрутках, де водії , працюючи цілими днями, ввечері забувають задні двері закривати.
  • Бандерівка

    де 28 маршрутка???? на даний момент бачу на карті ОДНУ!!!!!!  ЧОМУ МАРШРУТКА №18  в 21.00 вже не зупиняється на кемпінгу в сторону міста? вчора повз мене проїхало 5!!!!! 18 і тільки 6 зупинився.....ЯК ЛЮДЯМ ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ В СУПЕРМАРКЕТАХ ДО 22.00 ДОБРАТИСЯ ДОДОМУ?????????? МАРШРУТКИ МАЮТЬ ЇЗДИТИ З ІНТЕРВАЛОМ МАКСИМУМ 10-12 ХВ ДО 12 ГОДИНИ НОЧІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! хочуть 3 грн? фіга вам.....за що? за зашмірані вікна? за хамство? за куріння в салоні? за "коли хочу тоді їду?........ніфіга вам не вийде!
  • qwerty

    А 34 маршрутка нікому неналежить? Бо навіть номеру до кого поскаржитись нема?) Чи то дядько з дому виходить і сідає за руль і їде коли хоче по тому маршруту?

    Анонім reply qwerty

    Міськавтотрансу
  • Tane4ka T

    Чому в http://detransport.com.ua/ автобус відображається, як соціальний а по приїзду виявляється не соціальним. Кілька тижнів назад мала нагоду їхати з вул.Слівенська до "Подолян". Автобус №ВО1167АА.

    Анонім reply Tane4ka T

    Скільки їжджу вісімнадцятим, то не бачив там соціальних маршруток. На 18-му маршруті немає соціальних автобусів !!!!!!!

    Анонім reply Tane4ka T

    На 18-му маршруті постійно така ситуація, дочка мені каже, що по комп"ютеру показує, що їде соціальний, а приїжає звичайний. Питала водія, чому так той нічого пояснити не може, хоча номерний знак з інтеернету збігається з номерним знаком автобуса. І що ти йому зробиш ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up