Двох бійців з Тернопільщини визволили з полону на Сході (ОНОВЛЕНО)

Двох бійців з Тернопільщини визволили з полону на Сході (ОНОВЛЕНО)
Васильєва В.С. та Мелимуху В.Ю. звільнили з полону сепаратистів. Хлопці уже їдуть додому. Про це повідомили в Центрі пошуку та надання допомоги воїнам АТО.

Нагадаємо, раніше ми писали, що двоє бійців з Кременеччини потрапили в полон до сепаратистів, проте є надія на їх звільнення. В соцмережах вже поширили інформацію про те, що хлопців звільнили з полону і вони вже їдуть до Харкова. Один з них - Віталій Васільєв з Млинівців, інший – Сергій Майборода з Бонівки.У списках визволених, які оприлюднили сьогодні, 15 вересня о 12.40 на сайті "Слобідський край", цих прізвищ немає. Проте, можливо, це не цілі списки. Рідні та друзі надіються, що хлопці вже на волі. Адже мали звістку від одного з бійців.

- Один з полонених, - Сергій, мій зять, - розповідає сільський голова Бонівки Раїса Ієрусалимець. – Він разом з іншим нашим земляком Віталієм вже три тижні у полоні у Сніжному. Сьогодні зранку Віталій подзвонив своєму братові і повідомив, що вони їдуть до Харкова. Ми надіємось, що обох хлопців звільнили з полону. Але наразі ще нічого не підтверджено, тож ми чекаємо на добрі новини.

Сергій Майборода з Бонівки єдиний з цього села, який був мобілізований ще під час першої хвилі, - у квітні. Він воював під Волновахою, потім в Донецьку. Три тижні тому боєць потрапив у полон. За цей період час від часу телефонував рідним. Проте в яких умовах він там перебуває та інших деталей, вони не знають.  Йому тільки дозволяли сказати пару слів, що з ним усе добре.

Відео дня

- Востаннє ми з ним говорили в суботу, 13 вересня, - каже пані Ієрусалимець. – Сказав пару слів і попросив скинути йому на рахунок 10 грн... 

Коментарі (1)
  • Судзу

    Коньчене командування АТО і держави, кидають хлопців на призволяще!чомусь я нечую що мусора поподають в полон чи вбивають їх під час АТО, окрім генерала Кульчицького якого збили на вертольоті,чому цих петухів що сидять в кабінетах(мусора,сбу)неповідправляли на ато.нехай ці чорти боряться з терористами,а не хлопці з сіл,які крім віника в руках в армії нічого більше нетримали.Це всеж таки анти терорестична операція,а не війна!Командування ато і країни хоче і рибку зїсти і на хер сісти(патріотів положити і бабла зрубити)!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up