На Тернопільщині - ще одна втрата. Загинув Володимир Гарматій

На Тернопільщині - ще одна втрата. Загинув Володимир Гарматій
Наш земляк Володимир Гарматій таки загинув в зоні АТО. Інформація підтвердилася у четвер, 31 липня.

Нагадаємо, звістка про смерть 22-річного мешканця Чернелева-Руського Тернопільського району, який служив на Сході, прийшла ще 25 липня. Проте тіла військового тоді так і не знайшли, тому друзі та рідні Володимира до останнього вірили, що він - живий.

Вони розповсюджували інформацію про хлопця у соцмережах та просили усіх допомогти у пошуку нашого земляка.

Втім, тіло Володимира знайшли у Дніпропетровському морзі. Його брат одразу ж виїхав на опізнання. На жаль, інформація, що це - саме Володимир Гарматій, підтвердилася. Тіло Володимира вже везуть додому.

Відео дня

Володимир Гарматій служив у 72-й бригаді під Сєвєродонецьком. Юнак був мобілізований у армію ще в квітні цього року.

Колектив 20minut.ua висловлює співчуття рідним та близьким хлопця з приводу важкої втрати. Вічная пам'ять герою...

Коментарі (8)
  • Ірина

    Як жаль матір,яка похоронила ту дитину,як жаль його що ще так багато не втигнув...Чому таке коротке життя у такого хорошого хлопця...?????Ніколи не зрозумію як земля носить таких людей як путін,янукович,медведєв а небеса забирають таких сміливих,мужніх,просто хороших людей як Володя Гарматій????

    Царство йому небесне!!!!!!!!Слава Герою України,Володимиру!!!!!!!
  • Маліброда Людмила

    не 22, а 21 рік! 4 серппня мало б виповнитися 22! І "Герою" пишеться з великої букви!





    Вічна память... Володя вдома...
  • Тернополянин

    Чому Надал не йде воювати, а так гарно говорить?
  • знаю Чернелів

    земля йому пухом... щирі співчуття рідним та близьким

    Він загинув за всіх нас, як страшно  чути такі страшні новини...

    олігархи сидять при кондиціонерах в затишних кабінетах , а прості пацани  гинуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up