Павла Федика можуть звільнити від сплати за комунпослуги як учасника АТО

Павла Федика можуть звільнити від сплати за комунпослуги як учасника АТО
Про службу в АТО Павло Федик розповів під час прес-конференції 15 грудня
Депутат облради, екс-директор ВПТУ№4 та екс-регіонал Павло Федик звернувся у міськраду щодо звільнення від плати за житлово-комунальні послуги як учасник АТО. Чи задовольнять його звернення, у спецкомісії поки ще не знають.

Про таке звернення редакції «20 хвилин» стало відомо із власних джерел. Чи є достовірною інформація  та чи насправді має потребу у  такій допомозі від міськради,  ми  перепитали у Павла Федика. Оскільки, він є публічною людиною, перебував протягом тривалого часу на керівних посадах,  тож питання про необхідність допомоги - суперечливе.   Утім, однозначної відповіді так і не отримали. Мовляв, інтерес до його персони зумовлений насамперед  спробою його дискредитації  у зв’язку із його регіоналівським минулим.

- А чому ви вирішили, що я достатньо заможна людина? - перепитав Павло Федик. …Ви скажіть, а що прийняла рішення комісія, щоб мені пільги давати? Думав, може, ви знаєте?


Не готовий Павло Федик  наразі і відповісти, чи буде ще й звертатись за отриманням земельної ділянки як учасник АТО.

- А чому вас це цікавить? Я ще буду приймати це рішення, не готовий сказати…Ви собі намалювали стереотип і тепер під нього намагаєтесь мене підігнати. Погодьтесь, що це не приємно… 

Мовляв, увагу його  регіоналівському минулому журналісти приділяють, а  от його служба в АТО не має значення. До слова, службою пана Федика в АТО  тернопільські журналісти поцікавились під час прес-конференції 15 грудня. Тоді пан Федик повідомив – пішов добровольцем, служив у батальйоні «Луганськ 1». Але через викриття ним недобросовісних військових  його звідти звільнили.  Через це звернувся до суду і збирається там відстоювати свою правоту.  


Утім, у тому чи служив насправді у зоні АТО Павло Федик, виникли сумніви і у комісії із звільнення учасників АТО та членів їхніх сімей, членів сімей загиблих під час АТО – мешканців Тернополя від сплати за житлово-комунальні послуги.

Відео дня

 
- Рішення ще не прийняте, - повідомив голова комісії, в.о. начальника управління соціальної політики Володимир Сулима. - Поки що надіслали листа в обласне управління МВС щодо підтвердження  довідки Павла Федика про те, що він є співробітником Луганської міліції та був в АТО. Тому, що у нас виник  сумнів щодо цієї довідки.

У разі підтвердження  правоохоронцями цієї довідки,  Павло Федик отримає згадувані пільги, додав посадовець.
 

 

Коментарі (11)
  • Анонім

    побув  тиждень і учасник ато  а хохо йому не хуху
  • Galina Luchko

    ото прям "бідний" "вояка"... прям на самого бідного напали...
  • Анонім

    За інформацією із казначейства,п-дику  четверте училище виплатило частину суми за виконавчим листом суду,"бурундучок" таким чином облапошить усіх
  • Анонім

    АБСОЛЮТНО ПРАВИЛЬНО! ВИВЕСТИ НА СМІТНИК ІСТОРІЇ,МОЖНА В МАГАДАН!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up