Придатними після медкомісій визнають лише 30% військовозобов'язаних

Придатними після медкомісій визнають лише 30% військовозобов'язаних
Із 1708 чоловіків, які пройшли медичну військову комісію, придатними виявилися лише 615 із них, кажуть в обласному Тернопільському військкоматі.

До речі, наша область має і невисокі показники мобілізації - план виконали лише на 30%

- Під час шостої хвилі мобілізації в Тернопільській області на медичні комісії прийшло 1708 військовозобов'язаних, - розповідає військовий лікар Максим Швець. - З них 426 виявилися непридатними, 66 — непридатні зі зняттям з обліку, 173 — тимчасово непридатні, з відстрочкою на лікування. Ще 134 — обмежено придатні. Придатними виявилося лише 615 чоловіків.

Всі військовозобов'язані, які проходять військову комісію, і в яких важко визначити ступінь придатності за медичними документами, які вони подають, проходять додаткові обстеження, які їм призначає військовий лікар, розповів пан Швець.

Відео дня

- На підставі актів проведення обстежень, виносять рішення про придатність військовозобов'язаного, - каже пан Швець.

Читайте також: Івана Шипілу, який не має двох пальців, мобілізували  

Коментарі (7)
  • Анонім

    ходив пройшов...цікаво як...я не дезертир но за порошка не піду...взяв з собою мочу своєїї бабці...бабці 72 цукровий діабет сам дивуюсь як так довго живе...пані лікар взяла на аналіз...аналіз був наступним чином...погляд на світло при мені...висновок в картці придатний...в мене шок...вийшов тому-що зір поганий...ну як на мене то нормальний...але факт тут зле а там добре!!!
  • Анонім

    А остальні відкупились ,або ложили на цю мобілізацію ,бо політику яку веде цей мудак недогарант відбиває повністю бажання  за щось воювати ,мовляв..Ви воюйте і вмирайте за незалежність а ми особливі статуси дебілам Донбассу замість воєнного положення ,до речі чому не ввели воєннє положення тільки на теритрії Донбасу ? У Порошенка там мир?, тоді в мене також.,тому ложили ми на ваші мобілізації.
  • Анонім

    І реально непридатними з 1708 виявили лиш 66 чоловік,тих кого зняли з обліку,а не 426 як пишите.

    Мумі-троля reply Анонім

    мля, ото вже ті умніки зі своїми зауваженнями. а в тексті, шо не так і написано? "З них 426 виявилися непридатними, 66 — непридатні зі зняттям з обліку"

    Анонім reply Мумі-троля

    Дятел,то і написано що повністю непридатні тільки 66,решта як не лікуються,то ''частково придатні''. Що означає те саме що придатні

    Олег reply Анонім

    Непридатні зі зняттям з обліку це ті хто не придатні навіть у воєнний час, тобто воювати не будуть в будь-якому випадку. А є ще непридатні в мирний час тобто зараз але обмежено придатні у воєнний час.
  • Анонім

    А обмежено придатні це як?

    Типу в танкісти ми тебе не візьмемо,але в піхоту на  "героя" один раз піддійдеш.Дамо тобі гранату,може щось тай вийде?

    Давайте якісь розгорнуті відповіді.

    Ці недомовки тільки відлякують народ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up