Снайпер з Тернопільщини загинув у бою під Ямполем

Снайпер з Тернопільщини загинув у бою під Ямполем
В бою під Ямполем та Закитним Донецької області 19 червня загинуло семеро військових, які служили на Львівщини в 24 окремій механізованій бригаді оперативного командування "Північ", яка дислокується в Яворові.

Також в тому бою поранили 30 українських військових. Про це повідомила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех.
Перелік загиблих:
Підполковник Ігор Ляшенко
, командир механізованого батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився в м. Шепетівка Хмельницької області 1977 р., двоє дітей, сім’я мешкає в Яворові.
Капітан Степан Воробець, командир розвідувальної роти штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився в м. Коломия Івано-Франківської області 1987 р., одна дитина, родина мешкає в Яворові.
Старший сержант Андрій Повстюк, заступник командира взводу-командир розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився в м. Славута Хмельницької області 1983 р., залишилася дочка, родина в Яворові.
Старший солдат Юрій Прихід, старший розвідник розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ». Народився 1993 року в с. Семирівка Яворівського району.
Солдат Микола Шайнога, розвідник-кулеметник розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився 1995 року в с. Дмитрів Радехівського району.
Солдат Віктор Сивак, розвідник розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився 1992 року в м. Сокалі.
Солдат Віктор Семчук, розвідник-снайпер розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився 1991 року в с. Залав’є Теребовлянського району Тернопільської області.
Читайте також:
Під Ямполем знищили близько 300 бойовиків, загинули 7 силовиків

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Мы сами создаем для себя тернии и даже не задумываемся, чего это нам будет стоить... А потом только и остаётся терпеть и уверять себя, что мучаемся не напрасно... Колин Маккалоу "Поющие в терновнике"
  • Anonymous

    Те, про що ви пишете, зрозуміло. Але невже у вас "мізків не вистачає" зрозуміти, що відбувається щось не те і не так? У мене є вже досить багато знайомих у Тернополі, які плачуть, бо чоловіка, чи брата, чи сина забрали "на війну". Однак я назвав би це по-іншому - їх призначають "відбувайлами", яких буцім мобілізували "для захисту", а насправді відсилають на вірну смерть - без амуніції, без нормальної зброї. Вони повинні воювати кийками і камінням? Чому до цього часу не організовано штаб нашого верховного командування у Харкові чи Дніпропетровську? Президент і К* повинні днювати і ночувати на передовій. Чому всі гроші, всі сили не кинуті на те, щоб подолати те, що відбувається? А сидіти у Тернополі, фестивалити і казати, що "життя продовжується" - це якийсь нонсенс!
  • Anonymous

    та хоча б тому щоб те що там не прийшло сюди. Чи не вистачає мізків додуматись що просто так звідти піти неможливо - та зараза буде просуватись далі на Захід.
  • Anonymous

    І хто тут ще буде звинувачувати Союз за Афган? Ми самі своїми руками за 20 років зробили щось значно гірше, ніж Афган. У нас свої посилають своїх на вірну смерть, свої вбивають своїх. За що?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up