Тернопільщина втратила в АТО ще одного бійця

Тернопільщина втратила в АТО ще одного бійця
На Сході України загинув житель села Солоне Заліщицького району Володимир Марусич. Йому було всього 35 років.

Сумна звістка надійшла у рідне село ще у четвер, 6 листопада, у післяобідню пору. Але коли привезуть тіло бійця додому, у селі поки не знають.

Чоловік, за попередньою інформацією, служив у 24-й  окремій механізований бригаді. Загинув під містом Лисичанськ. 
- Володимиру було 35 років, колись служив у ракетних військах, - кажуть у сільраді. –  До мобілізації ніде не працював, самі знаєте як у селі з роботою... Виховували його мама з бабусею, бо батько помер, коли той ще малим був. А власної сім’ї ще не встиг створити. 

Забрати тіло бійця з Харкова, за словами працівників сільради, зобов’язалась райдержадміністрація. З Харкова його мають привезти до Льовова, а вже звідти – до Тернополя і потім - у Заліщицький район.


Редакція висловлює щирі співчуття родині, друзям та всім, хто знав Володимира Марусича. Вічна пам’ять герою!

Коментарі (1)
  • Diana Diana

    Герою вічна пам'ять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up