Тернополяни обурюються, що світло вимикають одним і тим же будинкам

Тернополяни обурюються, що світло вимикають одним і тим же будинкам
- Дістали з тим виключенням світла, - обурюється молода мама Оксана (прізвище ред. відоме). – Чому вимикають постійно в одних і тих самих будинках, районах?! Живу у районі "Універсаму", то тут вимикають, брат живе по Злуки вище, біля Духовного Центру, там не вимикають. Питаю знайомих з інших мікрорайонів - є світло. А у нас – 16-та бамкнула, і на тобі – запалюй свічку! Чому ми?


Вимкнення світла, за словами пані Оксани найбільше дошкуляє жінкам з грудними дітьми. Адже з малюками у візочку не дуже легко добратись на "надцятий" поверх без ліфта, або й гірше – спуститись сходами чи застрягнути у ліфті. Спричиняє вимкнення й інші  побутові незручності.

- Тільки з нашого будинку вистачить мам з візочками, щоби влаштувати пікет під обленерго, - додає пані Оксана. – І ми, якщо і далі будуть вимикати тільки нашому району, будинку, таки підемо. Сусіди десь почули, що то вимикають тим районам, де більше гуртожитків. Тобто, біднішим. А там, де новобудови, то не вимикатимуть. І от як знати? Кому вірити? 

Поділяють обурення пані Оксани й мешканці інших районів. Так, на постійне вимкнення в одних і тих же місцях, скаржаться жителі Канади, Дружби.
- Чергове відключення без попередження. 08/12/2014, 16:12, район Дружба, Тернопіль, - пише у ФБ депутат міськради Михайло Окаринський. - Привіт всім, в кого дахові котельні, індопалення, хто зараз застряг в ліфті, хто не встиг зробити бекап робочого файла, і іншим добрим людям.

Такі збіги в "Тернопільобленерго"  неофіційно пояснюють потраплянням  будинків у ту чи іншу чергу.  Офіційний же коментар щодо того, чому економлять постійно на одних і тих же будинках, там обіцяють дати завтра, 9 грудня.

Тернополянам, які живуть поруч з лікарнями, котельнями, світла не вимикають

 

 

Відео дня
Коментарі (22)
  • Анонім

    корито осталось свині за ним помінялись
  • Анонім

    Питання до медійників-чому жоден журналіст не звернувся до керівництва за офіційним коментарем з приводу цієї ситуації? Чому в неті лише неофіційна інфо про неіснуючі графіки і тд?Чому все на рівні т. зв. сарафанного радіо? Я не проти економії, але як мама дворічної дитини повинна чітко знати, коли не буде світла аби спланувати свою роботу і дозвілля сина. Прошу інтернет і друковані видання висвітлити ці питання не в режимі "дописи наших читачів", а із залученням відповідальних осіб-керівників обленерго і міста. І хай той пузатий дядько пояснить, чому мешканці вул. 15 квітня 4,6,8 ...- щодня без світла, а мешканці тієї ж вулиці, але непарних будинків, навіть не знають, що це таке!!!
  • Анонім

    я також ненадовго став заручником у ліфті. Правда, моє заточення тривало не довго і все завдяки тому, що мав в мобілі номер аварійної служби яка обслуговує мій будинок. Приїхали за 5 хв. витягли))))))))))
  • Анонім

    Подивіться скільки підсвічується рекламних вивісок вночі, от звідки треба починати!!! Штрафувати за ввімкнену рекламу підприємців!!! і жителі міста теж байдужі повключали на цілу ніч світло в підїздах!!! ТРЕБА ЩЕ БіЛЬШЕ ВИКЛЮЧАТИ ПРАВИЛЬНО РОБЛЯТЬ БО ІНАКШЕ НЕ НАВЧИШ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up