У Тернополі зустріли тіло бійця Миколи Юречка

У Тернополі зустріли тіло бійця Миколи Юречка

Житель села Баворів Тернопільського району 42-річний Микола Юречко помер в Дніпропетровській області. У військкоматі кажуть, що у чоловіка були проблеми зі здоров'ям.

- Тіло Миколи Юречка зустріли у Тернополі вранці 10 червня, - повідомляє старший офіцер групи для роботи з особовим складом та громадськістю обласного військкомату майор Олена Величанська. - Він помер не в АТО. Їх уже вивели в Дніпропетровську область. 

Коментарі (6)
  • Анонім

    1294 особи не бойові втрати, слова Матіоса. В АТО загинуло по приблизних підрахунках волонтерів 10000 осіб. Поранених в районі 50000 осіб. А статутусу війни немає.

    Анонім reply Анонім

    Ха ха ха то що москаль не надає статусу війни то наш парайло якого так захищають бо тоді буле контроль по грошах а зараз він помаленько всьо тягне на Панаму і в один прекрасний день туди втіче як той щур і дурні украйонці знов не будуть знати де шукати бо в Україні нема мудрих людей одні матолки.Скакали і вискакали парайла мордоворота.Сотня загинула що змінилося долар піднявся продукти подорожчали і газ.А ще парайло офшори відкрив

    Анонім reply Анонім

    Чому ж іншого в президенти не вибрали? І взагалі, яка альтернатива, без фантазій про ідеал?

    А чоловіка шкода звісно, Вічна Пам'ять!

    Анонім reply Анонім

    Я так думаю в Україні є ще трохи патріотів шановний ше трохи сє зостало ну то знают що яйценюк крав по страшному що зробили зліз з трибуни сів на крісло то так його вигнали позор недоробленим украйонцам.Надіюсь скоро їм буде.Якби не було але пута якось керує такою великою державою а в нас що прийщов до вдади не до труєний щур люди стояли с.аки повідморожували  кого щур притєгнув до влади .Звідти потрібно починали люстрацію.Чого воно не здохло від тої трійки мало підсипали.
  • Анонім

    А хто там дивиться на твоє здоров'я.План треба ж виконати і звітувати перед керівництвом!
  • Анонім

    Хай з богом спочиває.питання лиш до тих, хто взяв на службу чоловіка,у якого були проблеми зі здоров'ям чому ,як і хто винен?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up