Військовий комісар хоче перекривати входи на підприємствах Тернополя

Військовий комісар хоче перекривати входи на підприємствах Тернополя
Із кількох сотень чоловік, які підпадають під шостий етап третьої хвилі мобілізації, повістки поки вручили лише 23 чоловікам, каже військовий комісар Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату Сергій Гаврилюк.

Тож він прийшов на сесію місьради 30 червня з проханням посприяти мобілізації в Тернополі.

 - Замість того, щоб виконувати свої безпосередні обов'язки, мої підлеглі витрачають час на те, щоб ходити по підприємствах та організаціях, і проводять оповіщення населення, - каже військовий комісар. - Я ще раз хочу наголосити – ми не забираємо зразу на Схід! Повістка – це уточнення даних населення, яке підпадає під мобілізацію.

Військовий комісар каже, що в разі необхідності змушений буде закривати підприємства і вручати повістки там.

Відео дня
blockquote>

 - Якщо ми не наберемо необхідної кількості людей, то я вживатиму радикальні методи, - каже пан Гаврилюк. - Нам дорікають, що ми не маємо на такі дії права, однак це не так. Згідно з законом, я можу здійснювати оповіщення усіма дозволеними методами. Якщо треба буде, то я перекрию входи і виходи на підприємствах, і тоді вручатимемо повістки на вході.

Цього ж дня, 30 червня, військовий комісар області Володимир Катинський на брифінгу заявив, що в першу чергу мобілізують безробітних.

Коментарі (12)
  • Анонім

    вони дограються, що люди повстануть і їм буде мало місця... у нас люди вже знають, якими методами боротись.

    А як вони вручали повістки студентам, які тільки отримали дипломи - це взагалі "беспредел"!
  • Анонім

    sebe mobilizyy
  • Анонім

    Військовий комісар нехай подумає тою бошкою-бо мозок втратив. За словами президента-це ато. А якщо АТО то нехай прокурори, міліціонери і тд-шурують. Якщо ж бракує людей-то в АТО можуть йти добровольці і то за велику зарплату. А усі інші дії-це беззаконня. До влади методом державного перевороту за допомогою обурених діями влади людей-добрались такі самі, а то ще і гірші чим попередня влада. І прикриваючись гарними гаслами піднімають тарифи, податки і "роблять життя кращим". Тепер якщо ти обурююєшся діям влади то ти автоматично стаєш сепаратистом і тд. Тепер взагалі людину розчавили і вона не може нічого доказати. Тому люди звільняються з підприємств, втікають за кордон і тд.

    неизвестно reply Анонім

    І так буде вічно, з такою владою, що думає лише про свої мільярди. Цікаво, чи не соромно декларувати мільярдні прибутки, коли в країні майже все населення за межею бідності. Чи не соромно тиснути руку тим іноземним очільникам, що мають вдесятеро менші статки. Напевне ні, напевне це велика гордість обікрасти свій народ і відчувати себе володарем світу. Здоров’я всім!!!
  • Анонім

    Відчуваю багато буде залишатись ще трошки на роботі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up