Партнер рубрики Події

Адвокати “мажорів” поспішають – Новий рік на носі

Адвокати “мажорів” поспішають – Новий рік на носі
Лише двоє свідків виступили 12 грудня під час третього судового засідання у справі побиття спортсменів.

Утім, очевидцями конфлікту 24 квітня, коли у центрі Тернополя побили спортсменів Олександра Волинця та Олександра Починка, були десятки людей.
Свідчення надавали жінка, яка викликала міліцію та знайомий підсудних і Олександра Волинця. Цей свідок після бійки намагався врегулювати конфлікт.
Спершу суддя вислухав жінку.
– Я саме вечеряла із сім’єю, – почала розповідати свідок. – Почула на вулиці крики, метушню. Виглянула у вікно і побачила, як троє хлопців бігли за одним, який намагався від них втекти і сісти в машину.
За словами жінки, втікача наздогнали, витягли з машини, кинули на землю і почали копати.
– Мене це вразило, – каже свідок. – Шкода було хлопця, який лежав на землі. Я викликала міліцію.
Жінка розповіла, що через вікно своєї квартири не бачила облич нападників. Це було близько 22.00, тому не може їх впізнати. Зауважила лише, що хлопця копали лише двоє із трьох нападників.
Другим свідком, якого заслухали у суді, був 27-річний чоловік, який знайомий із підсудними та із Олександром Волинцем.
Самої бійки цей свідок не бачив. Проводжаючи свою знайому, він опинився біля магазину “Молоко” уже під завершення інциденту.
– Біля магазину я побачив своїх знайомих, – розповів свідок. – Поцікавився, що трапилося. Максим (один із підсудних – ред.) розповів, що вони поконфліктували з Олександром Починком. І мої знайомі, і Починок були емоційно збуджені. Максим накульгував. Самої бійки я не бачив, була лише сварка. На місці події були десятки людей.
Свідок розповів, що він намагався залагодити конфлікт. Поспілкувався з Олександром Волинцем, з яким він займається плаванням, а також з Олександром Починком. Останнього намагався заспокоїти, оскільки той був дуже емоційним.
Слідів крові на обличчі Починка свідок не помітив.
– Я бачив, що в Починка були червоні щоки, – зауважив свідок. – Він був емоційно збуджений.
Після цих показів запитання виникли у самого Починка.
– Чи був сенс мене заспокоювати? – поцікавився спортсмен. – Чи я проявляв агресію, щоб мене заспокоювати? Коли ви мені зробили захват за шию, ви бачили як мені наносили удари?
Свідок відповів, що не бачив.
На цьому, власне, поки все. Ще двоє свідків на судове засідання не прийшли. Один із них не з’явився без поважних причин. Інший свідок, жінка, написала пояснення, що не з’явилася у суд, у зв’язку з сімейними обставинами. Вона просила прийняти до уваги ті покази, які давала під час досудового слідства.
Однак суддя з цим не погодився і захотів послухати у суді ще двох свідків. Запропонував наступне судове засідання провести 22, 23 або 26 грудня. Петро Грода, адвокат одного з підсудних, запропонував наступне судове засідання провести 22 грудня.
– Новий рік же на носі, а люди під вартою, – зауважив він.
Відтак, суддя оголосив, що наступне судове засідання відбудеться 22 грудня.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (47)
  • Anonymous

    Волинця ж ніхто не бив..!

    Anonymous reply Anonymous

    та да, Мент - пацифіст!! Аха... ще не всі феномени тернопільщини відомі. Волинець, красавец)
  • Anonymous

    ригакіс-коли тобі татовою ТТ-шкою на спину наїдуть.сильно ти будеш прориватися і ЗАВОЙОВУВАТИ СВІТ?

    Anonymous reply Anonymous

    А коли, а якби, аби , а якщоб і бала бла-бла-бла. Йди плюй кислотою на тих хто комусь на шось наїхав. А не намилюй задниці людей. Їм своїх гріхів і без твоєї фантазії вистачає.
  • Anonymous

    Набридли всі ці ваші слині і соплі. Малий Щур - пацанчік чесних правил, вихований в чесних понятіях! Не понтах, а понятіях!! Тут нема місця сантиментам, бий кривдника в торєц, добивай, будь ПАЦАНОМ! Ти - ватажок, світ твій, братуха. І ти рождьон, чтоб його получити!!! Відкрийте очі, наш простір вимагає лідерів, сталевих і сурових. Тільки так переможемо, тільки так прорвемося! А тут слині, позорні скавуління. Чувачки спортсмени, отримали в табло - відсувайтесь, дайте дорогу молодим, борзим. Що то взагалі за кодекс - стучати в мєнтовку... Спробували б ви так дьорнутися в 90х... "Да, билі люді в наше врємя, богатирі нє ви..." (С)

    Anonymous reply Anonymous

    передивився бригади? кого переможемо, куди прорвемось? в нас мусорське суспільство, подивись на тернопіль, де всі "авторитети" бухають і діляться з мусорами.

    Anonymous reply Anonymous

    Скільки можна, вони ж колись вийдуть. І жодне мурло шо тут пригає і пальцьом не поверне, а рот взагалі на клеї триматиме. Костя, не завідуй ні мусорам ні авторитетам, ти впрольоті. Перестань нити, будь мужиком.

    Anonymous reply Anonymous

    Колись вийдуть і будуть ще крутіше ганяти вже на новому АУДІ ТТ, і ще сильніше наб"ють тих горе-олімпійців. Бо вони ІНАКИ круті, і тато в них крутий
  • Anonymous

    Наказать однозначно по всей строгости закона, чтобы другим мажорным ублюдкам неповадно было!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up