Тернопільські бари пропонують зустріти Новий рік у компанії із циркачами та стриптизерами

Розважальні заклади Тернополя якраз завершують складати святкове меню і шоу-програму, а також приймають замовлення на передноворічні корпоративи та новорічну ніч

Від 230 до 500 грн обійдеться святкування Нового року тернополянам, які відзначатимуть його у барах і ресторанах Тернополя.
Наші кореспонденти зателефонували у три десятки розважальних закладів і з’ясували, що у більшості з них кількість місць на корпоративи — обмежена. Залишилися місця лише на окремі дні. Тож там радять поспішати із замовленням. Натомість на святкування 31 грудня вільні столики ще є. Хоча, наприклад, у ресторані “Тропік” вже традиційно для цієї пори всі місця на новорічну забаву зайняті. Однак там ще можуть знайти вільний столик для невеликої компанії.
Щоб зарезервувати столик у тернопільських барах та ресторанах на святкування у новорічну ніч, у середньому потрібно викласти 300-400 грн. Найнижча вартість замовлення — у барі “Водограй” і ресторані “Пролісок”. В цих закладах новорічне замовлення коштує 230 грн. А найдорожче забава обійдеться у ресторанах “Стожари” і “Кают-компанія”. Там доведеться викласти 500 грн за особу. Цікаво, що у “Стожарах” передбачено меню за системою “все включено”. Тож у цю суму входять не лише смаколики з бенкетного меню, а й фуршетний стіл із шоколадним і винним фонтанами, фруктова пальма, кава, чай, випічка тощо. Приблизно таким же фуршетним столом планують здивувати своїх відвідувачів у ресторанах “Наталі” і “Тернопіль”, однак за дещо скромнішу суму. На корпоративне святкування — інші розцінки. Інколи ціна договірна. Загалом вартість вечірки залежить від того, чи відвідувачі замовлятимуть шоу-програму.
— Святковий стіл у нашому ресторані обійдеться у 120 грн, якщо із шоу-програмою — ще плюс 40. А якщо шоу-програма буде скороченою, — тоді плюс 15, — каже власниця “Галича” Галина Головецька.
Деякі із місцевих закладів готують до новорічного святкування цікаву шоу-програму. Так, у ресторані “Тропік” окрім Діда Мороза і Снігурки, гостей розважатимуть африканськими й індійськими танцями, хіп-хопом і брейк-дансом, еротикою та стриптизом. У готельно-ресторанному комплексі “Камелот” виступатимуть гумористичний театр “Мерилін Монро”, шоу-балет і вокальний гурт.
У багатьох закладах до зустрічі Нового року підготували вишукані кулінарні сюрпризи. Наприклад, у ресторані “777” гостей пригощатимуть качкою у малиновому соусі, млинцями з червоною ікрою й сьомгою, оселедцем під модною шубою, рибою в беконі з сирним соусом та печінковим рулетом. У барі “Сьоме небо” — рулетами з чорносливом та яблуками, морським окунем, салатами з креветок і червоної риби. У “Кают-компанії” — тушкованими перепілками, баранячою ногою, фаршированою рибою, м’ясом та рибою, запеченими на вугіллі. У “Хмільному щасті” можна буде скуштувати салат із персиком та “Олів’є”, хмільну курочку, канапки з ікрою та лососем, форель. У “Галичі” — кульки з курячої печінки, желе з червоного вина, рулет зі шпинатом, фаршировану перепілку. У “Тернополі” гостей побалують заливною осетриною, домашніми печеними ковбасками, рибкою з овочами гріль.
 

Назва закладу, новорічна шоу-програма, вартість замовлення на Новий рік (у грн), вартість замовлення на корпоратив (у грн)
Ресторан "Тернопіль" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальні та циркові номери, феєрверк, окрім святкового меню, фуршетний стіл 360-380 150+50 (шоу-програма)
Ресторан "Тропік" Дід Мороз і Снігуронька, індійські, африканські танці, шоу-балет “Візаві”, ексцентрик-балет “Т.А.Н.Г.о”, жіночий і чоловічий стриптиз, танцювальний гурт Екшн” 400 170+70 (шоу-програма)
Пивний клуб "Хмільне щастя" Дід Мороз і Снігуронька, гурти "Ганс Блюз Бенд" і SaundJek 250+45
за вхід 120+20 вхід
(у п’ятницю та вихідні)
Бар-ресторан “Гетьман” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальні номери 280 160
Бар “Сьоме небо” Санта Клаус, Снігуронька і Снігова Королева, жива музика Не працює 200 (з шоу-програмою)
Ресторан “Наталі” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, шоу-балет “Візаві”, шоу-театр "Мерилін Монро", окрім святкового меню, буде фуршетний стіл 290 175
Розважальний комплекс "Марципан" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, два види святкового меню 300 150
Розважальний комплекс "Тернозавр" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальні номери 400 200
Ресторан "Галич" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальні і пісенні номери, вокальний гурт “Амедіа”, маг-ілюзіоніст Не працює 120+40 (за шоу), 120+15 (за скорочений варіант шоу)
Ресторан "Старий млин" Стандартна програма Не працює Фіксованої ціни немає
Ресторан "Диканька" Пропонує кілька святкових програм на вибір за бажанням клієнтів Не працює Фіксованої ціни немає
Ресторан "Орфей" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальний шоу-балет “Карнавал” Не працює 200 (з шоу-програмою)
Ресторан "День і ніч" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика 300 170
 Розважальний комплекс "Максим" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, бал-маскарад, конкурси, команда КВН, танцювальні номери — ресторан; команда КВН, ді-джей, конкурси — лаунж-бар; вечірка, ді-джей — денс-клуб 450; 200+150 за вхід у лаунж-барі; 2000 за столик+150 за вхід на одну особу у денс-клубі  Ціна договірна
Бар "Водограй" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, артисти
з драмтеатру та філармонії, танцювальні номери 230 180
Ресторан “Пролісок” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, артисти
з драмтеатру та філармонії, танцювальні номери 230 180
Ресторан “777” Дід Мороз і Снігуронька, казкові персонажі, танцювальні
та циркові номери 370 200 (з шоу-програмою)
Ресторан "Володар" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, шоу-балет 300 180 (з шоу-програмою)
Нічний бар "Олеся" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика 260 150
Ресторан "Хутір" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, шоу-балет, феєрверк 400 240
Ресторанний комплекс "Едем" Ведучий Андрій Голда, шоу-балет Beauty Style, Надія Гураль, Ксенія Ващишин, гурт “Привокзальна площа”, файєр-шоу 410 280
Ресторан "Братислава" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, Дует “Арабески” 350 150
Ресторан "Україна" Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальні і пісенні номери 290 165 (з шоу-програмою)
Готельно-ресторанний комплекс “Камелот” Дід Мороз і Снігурка, жива музика, гурт "Амедія", шоу-балет "Карнавал", гурт "Камелот", шоу-театр "Мерилін Монро", феєрверк 380 230 (окремі номери
з шоу-програми)
Ресторан "Ніка" Дід Мороз і Снігурка, жива музика, шоу-балет, чоловічий і жіночий стриптиз 250 120 (без шоу),
150 (з шоу-програмою)
Бар-ресторан “Соло Ной” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, бармен-шоу, стриптиз за бажанням 400 200
Бар “Барс” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, гурт "Амедія", шоу-балет Beauty Style 250 125 (без шоу), 170
(з шоу-програмою)
Ресторан “Стожари” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальні і пісенні номери, святковий стіл - за системою “все включено” 500 235 (з шоу-програмою)
Нічний бар “Монако” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальні номери 250-300 170 (без шоу), 200
(з шоу-програмою)
Ресторан „Кают-компанія” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика, танцювальні номери, феєрверк 500 220
Бар “Коза” Ді-джей Фіксованої ціни немає Фіксованої ціни немає
Готельно-ресторанний комплекс “Версаль” Дід Мороз і Снігуронька, жива музика,танцювальні номери 300 200 (з шоу-програмою)

За інф.барів і ресторанів міста
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    закордоном хоч і дорого, але платиш гроші і знаєш за що. а в нас- гроші деруть, а сервіс радянський.

    Anonymous reply Anonymous

    краще в дома, шампанське та тазік олів'є, класика
  • Anonymous

    в Кают компанії 500 гривень? та це смішно! з їхнім обслуговуванням і кухньою я б і 100 гривень не дала!

    Anonymous reply Anonymous

    треба в румбу там якраз для таких

    Anonymous reply Anonymous

    смішно слухати дилетантів які можуть накласти купу лайна навіть в цистерну липового менду....................
  • Anonymous

    Читайте статтю уважніше — там згадане й "Олів’є"....
  • Anonymous

    ресторани на новий рік - пародія на "голубий вогник" , ліпше святкувати дома в себе або в друзів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up