Мертвого Олега Садовського знайшли на будові під Тернополем (ОНОВЛЕНЕ)

Мертвого Олега Садовського знайшли на будові під Тернополем (ОНОВЛЕНЕ)
Тіло чоловіка, котрий, за попередньою версією експертів, загинув внаслідок падіння з будівельного крану, знайшли вранці 16 лютого. Сталося це у с.Петриків, неподалік видавництва “Школярик”, де велося будівництво. Загиблий — відомий в Тернополі підприємець Олег Садовський.

На місці не коментували
Про те, що неподалік Тернополя знайшли тіло пана Садовського, редакцію повідомив телефоном наш читач.
У Петрикові Олег Садовський стрибнув з будівельного крану, - сказала людина, яка телефонувала. - Там вже працює міліція і експерти.
Інформацію частково підтвердили джерела у правоохоронних органах.
Наш кореспондент виїхав на вказане місце. Ані міліцейських автомобілів, ані людей у формі він там не побачив. Лише декілька звичайних автомобілів та людей у цивільному. В одному з них ми впізнали головного міліціонера області Федора Бортняка.
Зараз розпочала роботу слідча група, - повідомив керівник обласної міліції. - Офіційно поки що коментувати нічого не будемо, але думаю, уже завтраофіційно щось скажемо.
Загиблого знайшли на закинутій будові. Недобудований будинок має лише фундамент та частково стіни першого поверху. Поруч стоїть автокран. Саме з нього, за попередньою інформацією, і впав чоловік. Кран націлений у центр будови. Під його стрілою, котра має понад 30 метрів завдовжки, і знайшли тіло. Стріла, як зауважили наші кореспонденти, доволі вузька, особливо на самому її верху. Тож можна припустити, що забратися по ній – дуже важко.
„Напевне, його туди затягнули”
Про трагедію уранці, 16 лютого, не чули нічого не тільки жителі Петрикова, а й рідні Олега Садовського. Щоправда, уже через годину після того, як інформація про смерть тернопільського підриємця з’явилася на нашому сайті, у редакцію почали телефонувати його знайомі.
Я однокласниця Олега. Розкажіть, що трапилось! - розпитувала телефоном жінка, яка назвалася Галиною. - Я прочитала інформацію на сайті і була шокована. Одразу зателефонувала до його матері, але та також нічого не знає. Де можна дізнатися хоча б щось? Ми з ним з дитинства дружимо, він дуже хороша людина. Мені важливо знати, чи це дійсно Олег і що саме там сталося.
Ще одна жінка, яка зателефонувала в редакцію, повідомила, що є пайовиком будівництва, власником якого був пан Садовський.
Це точно Олег Садовський? Ми з ним знайомі. Я ще вчора (у понеділок, 15 лютого, — прим. ред.) його бачила, - повідомила жінка. - Що він робив на тій будові? Де вона? А на крані як опинився? Я не вірю, що він стрибнув, що б там не було і які проблеми в нього не були б. Напевне, бідного, туди затягнули.
Також жінка повідомила що саме в Петрикові Олег Садовський мав одне зі своїх будівництв. Вона припустила, що саме на ньому його й знайшли. Як кажуть у селі, востаннє роботи на тому будівництві тривали ще навесні 2010 р.. Відтоді воно зупинился.
Чекали на зустрічі випускників
В усіх людей, які до нас телефонували, ми намагалися дізнатися деталі, які б пролили на трагедію хоч якесь світло. Але з'ясували небагато. Люди розповідали, що останнім часом нічого ані в поведінці чоловіка, ані в ситуації довкола нього не віщувало близької трагедії.
- Пан Садовський був сильною людиною і йому вдавалося вирішувати свої проблеми, - розповідає жінка-дольовик. - Вірю, що з тієї ситуації з будівництвом він міг вибратися.
Однокласниця ж Олега Садовського повідомила, що не бачила загиблого від літа. Проте цієї весни сподівалася з ним зустрітися.
- В нас у травні зустріч випускників. Сподівалася, що і Олег там буде, - каже пані Галина. - Ми нещодавно ще з однокласниками тішилися, що Бог дав нам всім дочекатися до зустрічі... А тепер на ній таки будуть не всі. Але я до останнього сподіваюся, що це якась помилка.

Офіційну інформацію правоохоронці обіцяли надати вранці 17 лютого.
Олегу Садовському, було 46 років. У Тернополі його знало чимало людей, адже чоловік займався різноманітним бізнесом. У 2005 р. став президентом тернопільського футбольного клубу „Нива”. Із 2007 р. - віце-президент цього клубу. Займався також будівельним бізнесом, громадським харчуванням та політикою. Був шеф-редактором газети „Тернопільські оголошення”.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (212)
  • Anonymous

    Олег Садовський був віце-президентом ФК «Нива», займався будівництвом, медійним та фінансовим бізнесом

    Anonymous reply Anonymous

    ЗЛОДІЙ і БРЕХУН. НЕ займався будівництвом, НІ медійним, НІ фінансовим бізнесом. ВЕЛИКИЙ МАХІНАТОР.
  • Anonymous

    ще раз прочитай,петро

    Anonymous reply Anonymous

    Дійсно, прислухайтесь.........придивіться.......... Білою ниткою крізь весь форум проходить фраза: "Та замовкніть вже, ніщеброди". Хто ти?
  • Anonymous

    дітей в нього не має а є лише одна дитина дочка з якою в нього були дуже складні відносини тай крім того вона за кордоном такщо врядчи вона це буде читати
  • Anonymous

    звідки такі "хворі фантазіі?невже ми думаєм,що тим "словесним поносом", ми повернем вкладені гроші?він-не він...?зараз потрібно думати,як розрулити ту ситуацію,а не переливати з пустого в порожнє.всі ми знали,на що йдем і яким був олег.тому перед тим,як щось писити варто подумати,що це можуть прочитати його діти,його рідні,в кінці- кінців його мама, для яких він був ідеалом.я не захищаю його вчинки, але він помер...,тому нехай з богом спочиває!...і вистачить гадити!

    Anonymous reply Anonymous

    словесно не понось !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up