Партнер рубрики Події

В Тернополі спіймали сотню п’яних за кермом

Ані бійок, ані отруєнь, ані нещасних випадків не зафіксували на Тернопіллі у Великодні свята.

Щоправда, за два дні сталося кілька аварій. Є загиблі. До того ж, автоінспектори виявили сотню п'яних за кермом.
- Наші працівники весь цей час працювали на міських та обласних дорогах у посиленому режимі, - розповідає старший інспектор обласної Державтоінспекції (ДАІ) Микола Лецкалюк. - Роками раніше проблем було набагато більше. Щодня наші працівники в святковий період виявляли по півсотні п'яних водіїв. Цьогоріч від суботи до вівторка — менше ста. Причину бачу у високих штрафах і в тому, що свідомість водіїв зростає. Якщо людина випила, вона зазвичай бере таксі. Щоправда, дехто таки ризикує і своїм, і чужим життям.
До речі, щороку, як зазначають в обласній ДАІ, у Великодні свята не обходиться без аварій, які забирають людські життя. Цей празник - не виняток. На шляхах області сталося дві серйозних аварії. Загинули двоє та сильно травмувалися семеро осіб.
Щодо громадського спокою та правопорядку, то в місті було спокійно, звітують в обласній міліції. Там розповідають, що цього року обійшлося без пограбувань, бійок чи інших традиційних у свята трафунків.
Чимало тернополян залишили місто і поїхали на гостини до рідні, - розповідає начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Петро Колісник. – До того ж, кількість правоохоронців на вулицях ми збільшили. Тішить, що з року в рік наші громадяни вчаться святкувати культурно. Враховуючи це все, можна сказати, що свята пройшли доволі спокійно.
Разом із тим, редакція за час свят отримала чимало скарг від тернополян. Люди нарікали, що в місті було багато п’яних, а патрулів міліції - ні.
Трьох п'яних молодиків зустріла поблизу вул. Кривоноса у понеділок, 25 квітня, - поскаржилася тернополянка Оксана (прізвище просила не вказувати – прим. ред.). - Вони ледве стояли на ногах, переходили дорогу на "червоне". Так, вони не поводилися агресивно. Проте все одно було боязко. Сумно, що наші люди у таке світле свято так чинять.
У міліції кореспонденту повідомили, що такі випадки - не масові. Мовляв, якщо молодиків зустрів піший чи автомобільний патруль правоохоронців, то порушників точно оштрафували і відправили додому. Скільки таких оштрафованих було в Тернополі від 23-го до 25 квітня, правоохоронці знатимуть, підбивши підсумки святкових днів. Про це ми напишемо у наступних номерах "20 хвилин".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    на рахунок пяних водіїв не знаю....тому що адекватна людина за кермо пяною не сяде......а автору цієї статті я б запропонував місце в дитячій редакції книжечок)))))))він ше ніколи толкового нічого не опоблікував)))) P.S.20 хвилин пишіть нарешті про щось важливе...

    Anonymous reply Anonymous

    ashkan-розслабся!!! будь простішим! автор молодець!!

    Anonymous reply Anonymous

    не знаю це вопше нідо чого стаття....він затримав тих 100 пяних водіїв шо пише про них....я б на нього в суд подав за не підтверджені матеріали

    Anonymous reply Anonymous

    наприклад?що в цьому глухому сільці може бути важливим?підкажіть як ви такий вумний

    Anonymous reply Anonymous

    сагласєн шо в цьому селі нічо цікавого нема але кому цікаво про пяних водіїв слухати аварій не було і так...........хай краще пише про внутрішню політику міської ради чи йому слабо таке писати бо виженуть з роботи зразу.....чи може я не правий
  • Anonymous

    хотів би побачити як отню п’яних виводять з-за керма))) гіганське певно кермо))
  • Anonymous

    Справді то підійди і скажи!!! Це мінталітет Тернопільських людей... Марин обсирають, Цимбалюків тоже..Лила і того нівчого не винного тоже обсирають...Всі "наші" люди ЧЕКАЮТЬ....ЩОБ ТАКЕ ЯКЕСЬ ПОЧУТИ..ОЦІ ГАЛИЦЬКІ БАЛАЧКИ...І СКАЗАТИ я ТОЖЕ ЦЕ ДУМАЮ!!! За, що...?!..Я не можу цього зрозуміти.. Про моїх друзів тут була не одна стаття..і деколи так "больно" це читати..знаючи, що ці люди освідчені і нормальні люди!! От тот їздить на мерші..то всьо..всі вже мажор...бо я то на маршрутку...а то, що ти "спускаєш" всі бабки в ганделику, а ЛЮДИ ПАХАЮТЬ З РАНКУ ДО РАНКУ!!!Це нічо.... МИ ВСІ ХОДИМ ПІД БОГОМ!!!І ЯКЩО НЕ ТУТ..ТО ТАМ ВЖЕ НІХТО НЕ ДОПОМОЖЕ...І коли, щось подібне писати..згадайте за 10-ть заповідей Божих... П.С.:"З вищеперелічених людей ЖОДНОГО не знаю...але чув багато...АЛЕ СИЖУ І МОВЧУ...бо завжди треба мотивацію цих правопроступків!!!".
  • Anonymous

    А ще напишіть як компашку щурів прибило в подолянах два пацана спортивної статури!Фамілії та імена їх не буду називати бо і так всі знають!

    Anonymous reply Anonymous

    а тебе вже давно треба прибити.

    Anonymous reply Anonymous

    а ти по ходу щур))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up