Жінка справжнє щастя відчуває, народивши дитину, каже священик з Тернополя

Жінка справжнє щастя відчуває, народивши дитину, каже священик з Тернополя
Налагодити стосунки у родині, сворити затишок може лише та жінка, яка працює над собою.

- Усі чули байку про те, як дві половинки шукали одна одну, щоб врешті скласти одне ціле. Насправді, це - прообраз повноцінної християнської сім’ї, - нагадує митрофорний протоієрей (УАПЦ) Євген Заплетнюк.
Вступивши у шлюб, чужі люди стають рідними і мають унікальне завдання – повернути людство до первозданної райської чистоти і духовної єдності, коли двоє стануть одним цілим. Втім, додає отець, не усім це вдається.
- Це правда, що бувають погані чоловіки. Навіть дуже погані. Трапляється, чоловік у сім’ї приміряє на себе роль дружини, та й поводиться як панянка. Стати сильною статтю тоді мусить дружина, - визнає Євген Заплетнюк - Вона тягне на своєму горбі все: і роботу, і господарство, і дітей, навіть чоловіка. Якщо ви зітхаєте, читаючи ці рядки, не забувайте, що ніколи не пізно навести лад у своїй оселі, і розібратися у власних стосунках.
А ще священих порадив не забувати про причинно-наслідковий зв’язок вашого сімейного щастя і щастя ваших батьків, дітей і внуків.
- Лише ставши матір’ю, психічно здорова жінка починає розуміти, що ж таке справжнє щастя, - додає він. – Тож без дітей воно неможливе. Причому дурним батькам для щастя потрібні дурні діти. Розумним батькам – такі ж розумні нащадки. Вчені кажуть, що для повноцінної реалізації власного материнського потенціалу жінка мала б народити не менше 6-8 дітей. Де ви сьогодні таке бачили? Лише в історичних фільмах.
Натомість, як стверджує отець, ми все частіше спостерігаємо картину, коли всі своєю любов’ю буквально тероризують єдину в сім’ї дитину.
- Бабуся, в якої раптом прокидається материнський інстинкт, здатна утопити у своїй любові нещасну онуку, - продовжує отець Євген. - Любов, розрахована Богом на шістьох, тепер душить одного. Як це немилосердно! Від надміру солодкого в дитини псуються зуби, а від надміру уваги і випещення зявляються манія величі та безпідставна гординя.

Жінка, як він каже, повинна працювати над собою, над стосунками з дітьми та чоловіком. Звісно, якщо він – один-єдиний, то це можливо. Бо з "повним автобусом" чоловіків розібратися набагато складніше.

Згадав і про таке негативне явище, як аборти.
- Аборт це вбивство людини. Будь-який наш гріх залишає рану, яка погано гоїться і кровоточить, - підсумовує він. - Аборт – це рана, що без справжнього багаторічного покаяння не загоюється ніколи. Тому ніколи не вбивайте людей. Ні зовсім маленьких, ні вже дорослих. На чужому болю власного щастя не побудуєш. І це правда.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    Він в мене хрестив дитину, стільки здер, що аж соромно про це комусь говорити. Він дійсно аферист в рясі

    Anonymous reply Anonymous

    У вас , звичайно, зберіглося "Свідотво про Хрещення" з моїм підписом? Можете його нам тут продемонструвати? Чи є якісь відмазки?

    Anonymous reply Anonymous

    Його в мене немає, ви ж за нього хотіли аж 200!!! гривень, коли воно в Києві в Лаврі максимум коштує 15 грн.

    Anonymous reply Anonymous

    А чого ви з одного компу під різними іменами пишете? У вас шизофренія чи родичів багато?
  • Anonymous

    Я також знаю цього "попа", він дійсно підла людина. Він служить в храмі в м.Тернопіль, в центрі, (біля зупинки камяний храм), я був там прихожанином і мені доводилось з ним пересікатись, і я зразу зрозумів що це аферист. Хоча в цьому храмі всі такі починаючи з продавців і закінчуючи священиками, особливо цим найстаршим серед них, вроді його Валерій звати, який постійно на Богослужінні кричить, мов біснуватий
  • Anonymous

    "Жінка справжнє щастя відчуває, народивши дитину" - для таких стверджень потрібно, як мінімум, бути жінкою, яка вже народжувала.

    Anonymous reply Anonymous

    ачо так кажеш
  • Anonymous

    а чому не признався скільки у нього дітей

    Anonymous reply Anonymous

    Поки, дав Бог одного. Буде більше.

    Anonymous reply Anonymous

    Я також знаю цього попика, дуже єхидна людина. Це від дружини в тебе одне дитя, а від київської коханки скільки????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up