У Тернополі на Гаївському перехресті збили чоловіка

Збили 29-річного тернополянина на Гаївському перехресті у середу, 22 червня, о 12.50.

У Тернопільську міську лікарню №1 з діагнозом "Закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвані рани волосистої частини голови та лівої брови, відкритий перелом передньої частини гомілки". Про це повідомили у центрі пропаганди Управління МНС України у Тернопільській області. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Anonymous

    Як випадково Даїшники попали на аварію. Та стояли збоку в кущах і знімали на камеру так як завжди. Гостя "Велосипедиста" підтримую. Є різні випадки, стосовно пішоходів велосипедистів і водіїв.

    Anonymous reply Anonymous

    Ні, вони просто проїжджали по тій дорозі в цей час.
  • Anonymous

    Де написано, що це був пішоход? Мій чоловік був свідком аварії. Це був велосипедист. Випадково на місці аварії виявилися інспектори ДАІ і то було дуже добре, бо водій намагався втекти з місця пригоди. ДАІ (2 хлопці) затримало водія, обгородило місце аварії, взялися регулювати автомобільний рух, викликало швидку і разом з якимось чоловіком надавали першу медичну. У хлопця була дуже серйозна травма голови, яка сильно кровоточила.
  • Anonymous

    Я також велосипедист і дуже часто бачу і відчуваю на собі неповагу водіїв до велосипедистів! майже всі "тварюки" на дорогах неповажають велосипедистів, вони їх підрізають, затискають ... звісно є добрі водії які мають повагу але є і такі як от цей"звір" таких водіїв треба садити і то на довго шоб знали шо роблять! але в цій країні немає жодної справедливості! хто заплатив той і потерпілий! я надіюсь шо того алко-водятла посадять і наш вело-брат видужає!

    Anonymous reply Anonymous

    давай дивитись правді в очі ви тоже не святі... ти сам то правила знаєш?

    Anonymous reply Anonymous

    я зазвичай їзджу по тротуарі але деколи коли на тратуарі багато людей то я викочуюсь на дорогу! їду скраю, повільно, не роблю різких маневрів, зупиняюсь на світлофорі і т.д. і т.п. але деколи мене про100 затискають(випихають на бардюр) або коли об"їжаєш машину яка припаркована на узбідчі то тебе про100 напро100 підрізають і то конкретно! і я правила знаю! якшо я велосипедист то це ще не означає шо я незнаю жодного правила і не треба робити з велосипедистів нелюдів! такшо прошу мати до нас хоть трішки поваги!

    Anonymous reply Anonymous

    А вот і не знаєш ти правил... по правилам ти не маєш права їхати по тротуару взагалі і ніколи... а відсутність поваги це норма нашого бидлячого життя... поки владу не заставмо дбати про своїх громадян доти не буде ні поваги ні безпеки на дорозі..

    Anonymous reply Anonymous

    Ну так не маю права! але чогось всі їздять!! мож того шо по тротуарі безпечніше їздити? так і ми зараз говоримо про збитого велосипедиста а не про то шо я не знаю правил!

    Anonymous reply Anonymous

    Правила знаю з 79 р. і їзджу з того самого року. і зараз в моєму розпорядженні авто моцик і скутер з велосипедом.Так от коли їду на вело то осознано порушую правила - їду назустріч рухові по трасі і по тротуарові в місті( адже на плечах очей немає). І покишо Бог милував бо по перше бачу куди хто їде.І хоча вже не раз сперечався з дайцями але їх аргументи мене не переконують. Ну а в місті по тротуару то просто поважаю людей які йдуть по ньому і ніколи не було проблем з пішоходами навіть словесно.

    Anonymous reply Anonymous

    пішоходи тобі навздогін кричати мають? нах з своїми веліками і хрустіками з дороги і не лізьте під колеса. вас ж самих як магнітом саме туди тягне і саме під колеса.

    Anonymous reply Anonymous

    Я знаю всі правила що стосуються поведінки Велосипедистів на проїжджій частині...і це не мішає водія незважати на нас, вплоть до того...що водій бачачи що я рухаюсь по дорозі виїжджає на проїжджу частину с провулка,заставляє мене тормозити...хіба так можна робити?велосимед є також засобом пересування по дорогах чи автомагістралях.

    Anonymous reply Anonymous

    Ну прямо таки, в інтернеті всі ми святі і невинні. По правилах як має розміщуватися велосипедист на дорозі? Якомога правіше, і рухатися велосипедисти можуть тільки в один ряд, один за одним, а не паралельно і поруч один біля одного. А що в реальності? Їдуть двоє посередині проїжджої частини бо їм треба по дорозі балакати, а ти думай як їх обігнати. Про попереджувальні сигнали рукою я взагалі мовчу, ще жодного разу не бачив щоб хтось показав, що він повертає, світловідбивачі відсутні взагалі в половини, в темну пору доби в останній момент бачиш що перед тобою хтось є. Навчіться бути толерантними один до одного, це стосується і водіїв і велосипедистів і пішоходів.

    Anonymous reply Anonymous

    то було риторичне питання... недавно на східному під 1ну нашину влетіло 3 малалітніх велосипедиста... 1н з них насмерть, водій був 300% правий і не міг зробити нічого для уникнення зіткнення. питння: чого їх понесло на дорогу взагалі...

    Anonymous reply Anonymous

    ну так то були діти!! за ними батьки мали дивитися хоть трошки і пояснити шо до чого!

    Anonymous reply Anonymous

    а ти роби як я, вставай перед ним і пояснюй мудаку правила.. якшо треба то і руками.

    Anonymous reply Anonymous

    швидкого одужання потерпілому...
  • Anonymous

    Єврики тут все вирішили.

    Anonymous reply Anonymous

    і певно євриків немало...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких» , там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up