"Міс Тернопіль-2011": "Не боюся без макіяжу вийти з дому"

"Міс Тернопіль-2011": "Не боюся без макіяжу вийти з дому"
Тернополянка Христина Чернега готується до конкурсу “Міс Україна-2011”, який пройде у вересні. Дівчина каже, що після здобуття титулу “Міс Тернопіль-2011” в її житті майже нічого не змінилося. Втім, корона зобов'язує "тримати марку".


Тому красуня старається постійно тримати себе у формі - відвідує тренажерний зал, дотримується дієти, відмовилася від шоколаду та випічки.
- Я живу таким же життям, як і раніше, єдине - більше уваги приділяю своїй зовнішності. Адже скоро конкурс краси, потрібно гідно представити наше місто, - каже Христина.
Красуня додає, що не раз чує питання від друзів та знайомих: “Як почуваєшся в новому статусі?”
- Мене іноді дратує таке запитання. Це не такий великий статус, як на мене, - каже тернополянка. - Я така, як і була, лише відповідальність тепер у мене - більша. Після перемоги у конкурсі ходили слухи, начебто моя перемога - несправедлива. Всі гуділи, що в мене квітка була у волоссі, а більше ні в кого. Так я сама її собі причепила, цього не забороняли нікому. Також обговорювали те, що під час демонстрації колекції джинсового одягу від Оксани Бачинської я була в довгій сукні - центральній моделі колекції. А всі решту - у костюмах.
Христина каже, що не особливо хотіла виходити в цій сукні. Вважає, що перемогла б і без неї.
- Всі дівчата бачили, що на примірку одягу я прийшла останньою, і мені дісталося те, що залишилося, - додає вона.
Відмовилася від шоколаду
Христина Чернега вже пройшла кастинг у Києві, де отримала перепустку на “Міс Україна-2011”. Там було 200 дівчат зі всієї України, відібрали лише 28.
- Ми виходили на сцену в купальниках, на високих підборах. Питання журі були стандартними: як звати, звідки ми, чим займаємося? Декому задавали і незвичні питання. Приміром, чи зможуть схуднути до конкурсу? На якому рівні володіють державною мовою? Далі дівчата заповнювали детальну анкету, де слід було вказати ріст, параметри, колір волосся, очей, чи є шкідливі звички, шрами на тілі.
Щоб бути на цьому конкурсі в красивій формі, Христина через день відвідує тренажерний зал. А також майже кожного ранку бігає. Найближчим часом збирається поїхати кудись на відпочинок за кордон.
- Аби гарно виглядати, дотримуюся спеціальної дієти, - каже вона. - Я відмовилася від шоколаду та інших солодощів, хоча насправді я солодкоїжка. Зазвичай на сніданок їм вівсяну кашу, на обід - першу або другу страву, на вечерю - варені або печені на грилі м'ясо чи рибу. У перервах між прийомами їжі - овочі та фрукти. Особливо люблю грейфрути та ягоди.
Носить джинси і балетки
А от у стилі одягу та макіяжі Христина Чернега нічого не змінила. Каже, що через корону не відчуває себе зобов'язаною одягатися по-королівськи.
- Вважаю, що людина виглядає гарно в тому одязі, в якому їй найбільш комфортно, - каже вона. - Люблю повсякденний стиль - блейзери, куртки, шарфи, джинси, балетки. Хоча мені подобається і строгий та елегантний одяг, але це святковий варіант. До речі, я не люблю відвертих декольте, коротких спідниць.
Окрім того, на щодень Христина не робить макіяжу.
- Люблю природність, - каже вона. - Я не з тих дівчат, які сидять перед дзеркалом три години і малюють очі. Можу спокійно вийти з хати без макіяжу, не комплексую через це. Вважаю, що краса має бути природною, а не намальованою. Інша річ, коли доводиться йти на вечірку чи урочистість. Тоді макіяжу просто вимагає дрес-коду.
Красуня каже, що після перемоги в конкурсі краси мала пропозиції взяти участь у ряді фотосесій. Проте доводилося відмовитися через державні іспити у вузі. Дівчина закінчила четвертий курс педуніверситету, де здобула спеціальність “Туризм”. Окрім того, вона заочно здобуває освіту в академї внутрішніх справ у Києві.
- Я б хотіла попрацювати в агенції моделей десь за кордоном, а також мрію закінчити театральні або дикторські курси, - додає красуня. - Мені дуже подобається така робота, і ради неї я була б готова пожертвувати кар'єрою у cфері краси і моди.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Дівчино, віддашся мені за 100 000 баксів? -Авжеж!!! А за 10? - Та за кого ти мене маєш!? -За кого я тебе маю, ми вже розібрались.Тепер тільки у ціні зійтись...
  • Anonymous

    а де фото без Фотошопу?
  • Anonymous

    а груди,вибачте,де?!

    Anonymous reply Anonymous

    негарно такі питання задавати. ПС: можете помітити, що переважно власниці грудей мають на додачу ще й відповідну попу і талію, а таких у конкурси краси не беруть :-)))) правда на останні параметри мало хто звертає увагу ГГГ

    Anonymous reply Anonymous

    Дома забула...)))))))))
  • Anonymous

    так і хочеться під пахвами домалювати волосся :))))

    Anonymous reply Anonymous

    А над верхньою губою - вусики? ))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up