Тернопільських моделей фотографували у магазині та на пляжі

Тернопільських моделей фотографували у магазині та на пляжі
Фотосесії з моделями у різноманітних образах - від ляльки до лисиці - провели тернопільські фотографи. Разом з ними працювали перукарі та візажисти, які втілювали цікаві ідеї в життя. Загалом, аби провести фотосесію за кадром, може бути до десяти чоловік.

Тернополянка Анастасія Паперняк співпрацює з фотографами як візажист. Їй цікаво працювати над креативними проектами.
Виїжджали на пляж, за місто
Анастасія також викладає стилістику в школі моделей Empire of models. Тож для своїх учениць придумала цікаве завдання.
- Дівчата повинні навчитися створювати цікаві образи, вміти поводитися перед камерою. Я вирішила, що читати їм теорію буде нецікаво, - каже вона. - Разом з фотографами Русланом Гаврилюком та Aleksey Teksomolika ми вирішили залучити дівчат до фотосесії. Кожна дівчина отримала завдання продумати свій образ. А варіантів було багато.
Анастасія Паперняк якось в одному журналі натрапила на своєрідну легенду про створення жінки.
- Адам попросив Бога створити йому пару, - переказує легенду візажист. - Тоді Бог взяв ніжність хутра, хитрість лисиці, непостійність вітру, граційність лебедя, ніжні фарби зірок, грайливість кошеняти і створив жінку. У фотосесії плануємо втілити в життя 11 різноманітних образів. Кожна дівчина вибрала свій за жеребкуванням.
Вже відбулося чотири таких фотосесії. Для цього фотографи, моделі та команда перукарів, візажистів та асистентів виїжджали на пляж, у ліс, за місто.
- До речі, під час зйомок часто природа сама нам допомагала, - каже Анастасія Паперняк. - Так, коли ми фотографували дівчину в образі вітру, раптом здійнявся сильний вітер, який дуже допоміг у роботі.
Фотосесія - у ляльковому магазині
У найближчих фотосесііях знімуться дівчата в образах лебедя, сонця та хмари.
До речі, у школі моделей є двоє хлопців. Викладач стилістики і для них придумала фотосесію.
- Вони будуть у зовсім інших образах, ніж є у звичайному житті, - каже Анастасія Паперняк. - В одного в житті стиль одягу - хіп-хоп, в іншого - молодіжний. Їхнє завдання - продумати собі цілком протилежний вигляд.
Окрім того, Анастасія Паперняк була візажистом у ще одній цікавій фотосесії. Модель у образі ляльки фотографував Aleksey Teksomolika.
- Така фотосесія - задум фотографа і самої моделі, вони разом продумали образ, - каже Анастасія. - Я ж робила дівчині макіяж. У неї справді лялькові риси - великі очі та губи, маленький носик. То ж величезні вії, рожеві глянцеві губи їй дуже пасували.
Фотосесія відбувалася в магазині дитячих іграшок. Його на той час не зачиняли, то ж відвідувачі заворожено спостерігали за тим, що робиться.
Модель дуже акторобатична, - додає візажист. - У рожевій сукні, туфлях на височезних підборах вона чудово зіграла роль ляльки. Багато хто запитував, чому ж вона без посмішки. Але це була саме драматична лялька.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    Тернопільський менталітет-підісрати,нагадити,обговорити...а самі ж то зовсім далекі від ідеалу... хех...які ж ви примітивні! простоше просто всліпу отут обсудити яка модель страшна,який Олексій паршивий фотограф) молодці))

    Anonymous reply Anonymous

    ой ой ой, які страшні речі тут на мене наговорили)) всім ввічливим анонімам відповім. фото тут неякісне. ноги я голю регулярно)) і ноги не криві, це чорний фатін плаття такий ефект хвилястості зробив. а кому цікаво побачити що я все ж не така і страшила і фото гарні, а фотограф вартий справжньої похвали, то можна глянути фотоальбом: A Dream is a wish your heart makes! на сторінці фотографа Алексей Тексомоліка. Хев е найс дей)
  • Anonymous

    -то ж відвідувачі (самці) заворожено спостерігали за тим, що робиться. ;-) Модель дуже акторобатична(сідає на.....шпагат.....), - додає візажист-(дальтонік). - У РоЖевіЙ сукні(чи то червоній), туфлях на височезних підборах вона чудово зіграла роль ляльки. Багато хто запитував, чому ж вона без посмішки??? (як сміявся робот Вертер? ха! ха ! ха!)
  • Anonymous

    от на образ хмари думаю в нас є "моделі"))

    Anonymous reply Anonymous

    Моя сусідка - 117 кг, наприклад )))))))
  • Anonymous

    Тексомоліка, то ще той непрофесіонал. Як не дано таланту, то не з'явиться. А в моделі жахливо криві ноги. Зате візаж дуже професійний і фото хороше!

    Anonymous reply Anonymous

    Тексомоліка чудовий фотограф один з кращих у Тернополі, але якщо у вас чи у моделі криві ноги та страшненьке личко ну тоді вибачте ні сам Олексій ні Я NIKON вам не допоможе нажаль)))) Фотошоп вам в рученьки і айда прикрашатись)

    Anonymous reply Anonymous

    Симпатична гарна дівчинка.. чого ви до неї вчипились... Як не подобається то не дивіться..

    Anonymous reply Anonymous

    Це ДІВЧИНКА? Це - головна героїня фільму жахів!

    Anonymous reply Anonymous

    Та невже? От ржака. Хвали ж мене моя губонько, бо хто ж ще похвалить :-)

    Anonymous reply Anonymous

    Ноги криві і волохаті!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up