Нове табло на Тернопільському стадіоні матиме 10х6 метрів

У підготовці Тернополя до Євро-2012 уже спостерігається незначне відставання від графіка виконання робіт по міському стадіону. Особливо тернополян цікавить, коли ж вони побачать нове сучасне інформаційне табло. Адже старе демонтували ще на початку квітня цього року.

- Щиро вболіваю за наше місто під час підготовки до чемпіонату Євро-2012, - каже тернополянин Олександр Невінський. – Спостерігаю за проведенням ремонтних робіт на центральному стадіоні. Але найбільше мене цікавить, коли уже встановлять те сучасне, розрекламоване, інформаційне табло? Адже ще чотири місяці тому, коли знімали старе, обіцяли незабаром на його місці облаштувати нове.
Як запевняє директор Тернопільського міського стадіону Ярослав Колісник, табло встановлять як тільки уряд виділить кошти на його закупівлю – зараз шукають найвигіднішу і найдешевшу пропозицію.
- Сьогодні є єдина інформація про те, що майбутнє табло матиме розміри десять на шість метрів, - продовжує пан Ярослав. – Найкращою пропозицією по виготовленні та встановленні такої конструкції є проект від київської фірми “Візуальні технології”. Незабаром її конструктори ставитимуть два аналогічні табло, тільки вертикального формату, на одеському стадіоні “Чорноморець”.
Проте, за словами посадовця, грошей на табло зараз немає. Їх просять в уряду. Треба біля 1,3 млн. гривень. Хоча загалом на закінчення оновлювальних робіт на стадіону потрібно майже 9 млн. гривень. Коли держава виділить ці кошти - невідомо.
- Ми намагаємося підшукати найвигіднішу комерційну пропозицію, - запевняє він, - можливо вона обійдеться нам і в меншу суму. Але поки тендер не оголосили, тому говорити про щось конкретне надто рано.
Стосовно тернопільських фірм, пан Колісник зауважує, що не бачить претендентів на встановлення інформаційного табло, адже у них недостатньо розвинуті технології для виготовлення такої складної конструкції. Останній термін для встановлення – грудень 2011 року.
 

Світлана МАЛА

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Anonymous

    буде сучасний стадіон із сучасним таблом будуть проходити в нас матчі, не тільки з футболу. Будуть приїздити вболівальники! розкрутиться місто! Планували провести юнацький чемпіонат Європи 2012. Без табла його не буде!

    Anonymous reply Anonymous

    Тернополяни-та чи ви хворі на голову,чи відноситесь до того 1 % магнатів,шо їм вже крім табла нічо нетреба7
  • Anonymous

    реально стадіон - це одне із обличь міста! Ше б нива краще грала! І табло там потрібне!

    Anonymous reply Anonymous

    нє ---нудайте табло....а нива то похідне....вона вже в лізі еуропи...
  • Anonymous

    тоді навіщо було демонтувати табло, якщо грошей немає? завжди получається так, демонтуємо, а потім чешемо в потилицю " а грошей то таки нема"

    Anonymous reply Anonymous

    а толку було від старого табла, якщо воно не працювало, ше б саме завалилося!
  • Anonymous

    оцим би таблом владі в табло. 6 на 10 і мільйони вкрадених гривень за 5 років, все реконструкціїх та ремонти а результату...в табло!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up