Партнер рубрики Події

Новини Тернополя: Суду над Щепановським не було

Новини Тернополя: Суду над Щепановським не було
Через відсутність захисників як самого Щепановського, так і іншого обвинуваченого по справі — Євгена Марценюка — судове засідання перенесли. Потерпілим від “Будівельника” це не сподобалося. Люди здійняли бучу в залі суду. В ситуацію навіть втрутилися правоохоронці.

- Думаю, будуть затягувати справу. Не буде нині суду. - немов дивлячись у воду, зауважив за кілька хвилин до слухання один із потерпілих. - Сволочі. Люди останні гроші вклали, а вони ховаються. Там де великі гроші - там все вирішується як треба.
Слова чоловіка підтвердилися уже в перші хвилини, коли суддя перевіряв присутність обвинувачених, їхніх захисників, прокурорів та потерпілих. У списку були усі, окрім адвокатів двох відповідачів. Відповідно суддя оголосив, про те, що переносить розгляд справи на 10.00 5 вересня. Разом із тим зауважив, що такі дії захисників — неприпустимі.
- Якщо до 22 числа не буде документального пояснення відсутності захисників, стоятиме питання щодо відводу захисників, - оголосив суддя у справі Тарас Багрій.
Майже двом десяткам потерпілих в залі такі новини дуже не сподобалися. Люди гучно вимагали продовження розгляду справи. Ще більше вони завелися, коли захисник Щепановського таки з’явився (уже після того, як суддя оголосив нову дату слухання — прим. ред).
- Та як? Вони ходити не будуть, а ви переносити весь час будете? Нині одного нема, завтра іншого. Потім ще щось — так безкінечно судити можна, - пролунало від одного з потерпілих.
Деякі з людей, були ще більш прямі у своїх висловлюваннях. За це чули зауваження і від судді, і від прокурорів, і від правоохоронців.
- Пропив, прогуляв, купив жінці машину! І все за людські гроші! То як то так - ви мені скажіть? Га? - майже криком звертався до судді один з учасників розгляду.
До чоловіка навіть підступили правоохоронці, бо він та ще декілька осіб почали наближатися до судді, який уже йшов з зали, та підсудного, якого ще не вивів конвой.
- Без рук. Без рук, шановний, - так відреагував на підступи міліції чоловік. - Ви повинні захищати права людей, а не ось цього ... (вказуючи на підсудного — прим. ред.). Я - законослухняна людина.
Коли суддя залишив залу, а підсудного вивели — люди втихомирилися та швидко розійшлися. Проте у коридорі, як почув кореспондент, продовжували обговорювати ситуацію. Лунали серед іншого й фрази на кшталт: “Якщо подібне буде і в вересні, то добром все не закінчиться”.
Нагадаємо, перше слухання у справі “Будівельника” відбулося 21 липня. Звинувачують підприємство та причетних осіб в багатомільйонних будівельних аферах, від котрих постраждали тисячі тернополян.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    потрібно вам діяти писатиу вище проводити активні міроприємства щоб про вас говорили по всій україні тоді може щось і будете мати а суддям потрібно замислитися що терпіння у людей закінчується
  • Anonymous

    ,, А СУДЬИ КТО - ? ,,

    Anonymous reply Anonymous

    цей полюбому хапане
  • Anonymous

    відмиють ,так само як відмили диркектора 2 школи ,відпустили навіть без суду і зразу ж поновили на роботі
  • Anonymous

    Все так помаленьку непомітно відтягується і відтягується. А незабаром і зима - нова відстрочка... А тим часом Зеньо повирішує всі свої маєткові справи (попереписує і перекине в офшори) і предстане перед судом бідний як церковна миша((

    Anonymous reply Anonymous

    "всё уже украдено до нас". vi deo.mail. ru/mail/markovka68/1679/1513. html
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up