Партнер рубрики Події

Тернопільська школярка Наталя одужує. Проте боїться собак

Досі лікується після нападу собаки 11-річна тернополянка Наталя. Дитині ще дають уколи та роблять перев'язки. Адже рану на спині після укусу тварини лікарям довелося зашивати.

Нагадаємо, інцидент трапився 12 серпня близько 11.00 в районі новобудов на вул. Довженка. За свідченням очевидців, на дитину кинулась середньоазіатська вівчарка. Про це писала “20 хвилин” за № 97 від 16.08.2011 року.
За словами матері дівчинки пані Наталії, собаку відігнали від дитини перехожі. Вони ж і повідомили батьків. Дівчинку забрали до обласної дитячої лікарні. Вона досі на амбулаторному лікуванні.
- У той же день, коли Наталя потрапила до лікарні, її вакцинували - а це шість уколів кожних десять хвилин, - каже мама. - Далі дівчинку три дні кололи антибіотиками. І ще мають вводити вакцину.
Того дня очевидці також звернулися і в редакцію, адже собака й далі залишився на тому ж місці і нападати на людей. Кореспондент бачила, що там вже працювали кінологи. Згодом, як повідомили батькам у санстанції, тварину забрали у притулок для собак.
Проте де зараз ця собака, мама дівчинки не знає.
- Я прочитала в коментарях в Інтернеті, що цього собаку забрала жінка з Великих Бірок і вона начебто обіцяла оплатити лікування моєї доньки, - каже пані Наталія. - Я ні собаки, ні жінки не бачила. Взагалі не знаю, звідки ця тварина взялася біля нашого дому.
Виявляється, собака справді не був у притулку. Вірніше, його мали туди забирати, але з'явилися господарі, розповіли у притулку для собак у селі Дичків. Тож пса зловили працівники МНС і віддали господарям. Виявляється, вівчарка втекла з дому за два дні до інциденту на вул. Довженка і весь цей час її шукали господарі.
Мати Наталії хоче зв'язатися з господарями вівчарки. Їй важливо знати, чи собака здоровий. Можливо, це спростить лікування її доньки і дитині не треба буде приймати стільки уколів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Співчуваю дівчині. Тепер виявиться, що ніхто не винен. Бо собачка випадково собі втекла, гормони заграли. А значить - невинна. Задрипані господарі за нею ввесь час шукали, тому вони теж не винні. Прикрий нещасний випадок! Суд нічого не дасть. Наше законодавство захищає псів, але не людей. Я б на місці батьків постраждалих навідався в місце самовигулу пса ще раз і нагодував його ковбаскою з ізоніазидом. Теж отакий собі наочний нещасний випадок буде, де ніхто не винний. І головне - той пес нікого більше не пожере.
  • Anonymous

    Я на місці цієї жінки подав би в суд на господарів цієї собаки, за їх халатність та безвідповідальність, а не дай бог собака загриз би дитину тоді що?

    Anonymous reply Anonymous

    та який суд?? ти прикинь скільки грошей треба мати щоб цю собачку прокормити, і її власники про "корм" явно не переживають... це зроблять на 130% нещасний випадок, максимум штраф 17-64 гривні випишуть, так та собака на сніданок на таку суму зїдає).
  • Anonymous

    На господаря (а краще на його дитинку) натравити алабая! В старому завіті так і пише: "Око за око, зуб за зуб"... Тоді би думали двічі, а то й тричі, перед тим, як щось робити!!!
  • Anonymous

    я не вїду тільки одного: нафіга собі заводити таке теля з зубами? таку собаку треба кормити може більше чим людину. якщо тій собаці щось заскочить то таку собаку зупинить тільки вогнепальна зброя, на биття палкою таким породам по**, поки задусиш поводком то може і загризти. в друга є собака кіло 25 так її водити на повідку то всі руки пообтягує, а цей собачка всі 40-50кіло важить, та він поводаря може занефіг за собою потягнути. дівчину звичайно дуже шкода. але та собака наверно понервувалась, бо якби таку собачку розізлити по нормальному то вона буквально порве як тузік газету. боцівська собака котів перекушує пополам що вони не встигають зрозуміти що сталось.... взагалі похоже що ця собака сказом заразилась (може і від бродячих собак). могла собака голодною бути (їсти то привикла по нормальному і треба багато), почала скакати, дівчинка подумала що він на неї напав і почала відбиватись, собака її і цапнув...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up