Партнер рубрики Події

Тернопіль: Щепановському дочитали обвинувачення

- Не вірю, що суд над Щепановським завершиться з позитивними наслідками для нас, - скаржиться Тетяна Гость. - Свої гроші повернуть лише банки, а ми залишимось без коштів та квартир.


З такими настроями очікували продовження слухання після перерви у судовому засіданні, яке проводили у понеділок, 5 вересня, пайовики Щепановського.
У залі поки що нічого такого не відбувається, - каже тернополянка Марія (прізвища просила не вказувати - прим. ред.). - Продовжують зачитувати обвинувачення. Аж голова йде обертом — зачитують, скільки взяв кредитів. Як же йому банки давали ті гроші, якщо він не погашав заборгованості?
Стежить за судовою справою й інша тернополянка, Марія, пайовик з вул. Білецької. У те, що справу вирішать на користь пайовиків, вона також не вірить.
Мені здається, що все куплено, - скаржиться зі сльозами на очах вона. - Але для мене головне, щоб мені повернули гроші. А їх, певне, не буде, як і квартири. Потрапили ми до аферистів. Віддали важко зароблені за кордоном гроші. У нас такі кошти нереально заробити. А там, щоб заробити, треба важко працювати.
Після закінчення перерви жінки повернулись у зал. Того дня Зіновію Щепановському таки дочитали перелік обвинувачень, які вмістилися на 125 сторінках, та почали зачитувати обвинувачення бухгалтеру фірм - Євгену Марцинюку.
Нагадаємо, кримінальну справу проти керівника будівельної фірми «Укрбудінвест» порушили за кількома статтями. Зокрема, йому пред'явили звинувачення у зловживанні владою або службовим становищем, службове підроблення. А також привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах. Наступне засідання — 8 вересня, початок об 11.00.

Світлана ГРИВАС,

[email protected]

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Ви ж добровільно туди гроші несли! Для Щепановського це така ж рулетка, як і для вас. Ну прогорів його бізнес. Тому не варто так сильно побиватися за тим, чого нема.

    Anonymous reply Anonymous

    я в жодному разі не тішусь з чужої біди...але ше так років чотири тому я одному колезі казав-не бери у щепи-там ризики майже 100%.а він-та ти сьо,та там на 50 баксів на метрі дешевше... і взяв...тепер мені якось ніяково дивитись йому в очі...казав же...я ніколи неповажав і неповажаю просту людську скупість,жадність.так так скупість,жадність,а не ощадливість...
  • Anonymous

    "Аж голова йде обертом — зачитують, скільки взяв кредитів." -- повторсь: "всё уже украдено до нас" !!! "левим" людям кредити без засави і на такі сумми (більше 150 тис. уо) ніхто не дасть. там полюбе відкат йшов мінімум на рівні нач. філіїї (чи регіону) + нач. внутр. безпеки або взагалі самі власники потрібних банків "срісувались" з офшорів. похоже щепановського таки рішили "топити". з нього і так тепер нічого не візьмеш.

    Anonymous reply Anonymous

    Можливо, можливо. Маю думку, що "свої" його не кинуть. При таких крутіях грошиками, напевне зав"язані верховоди іобласні, і регіональні. Будівництво в криму чогось та варте. Людям, звичайно, грошей своїх не бачити, злодюги від влади ще ніразу не повернули накрадене і награбоване.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up