Партнер рубрики Події

Орест та Антоніна після вінчання катались на Запорожці

Орест та Антоніна після вінчання катались на Запорожці
На старому Запорожці прикрашеному червоно-чорним прапором та різнобарвними кульками, каталися по Тернополю Антоніна та Орест Кутрань, після того, як взяли шлюб в Катедрі у суботу, 18 жовтня.

— Дивлячись як роблять весілля інші — вибираючи самі “круті” машини, ми вирішили зробити трохи по іншому, — розповідає Орест Кутрань. — Наше весілля було в українському стилі, тож і машину вирішили взяти українську.

Відео дня
class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt">“Запорожця” для весільної церемонії Оресту надав добрий друг. Він же був водієм і фотографом.

До церкви молодий та молода їхали в окремих автомобілях. Орест в Запорожці, а молода — в новій іномарці. Після вінчання обоє пересіли на Запорожця. Їздили містом, та фотографувалися. Перехожі зглядалися на дивних молодих та їх машину, також фотографуючи їх на камери мобільних.

— Я вже звик, що люди на мене звертають увагу, тому тепер ставлюся до цього байдуже, — каже Орест.

Після прогулянки містом молоде подружжя поїхало святкувати весілля на Ланівеччину, звідки родом молодий. Туди вже добиралися на інших автомобілях — Запорожець залишили в Тернополі.

Орест та Антоніна познайомилися три роки тому. Звело їх членство в організації “Пласт” та любов до мандрування. Зараз Орест та Антоніна продовжують навчання в вузах. Дружина на два роки молодша від свого чоловіка — йому 21.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Anonymous

    Смайлику, ліпше лишайся у лЬОНДОНІ і не вертайся в Тернопіль... Тут таких, як ти, АБЛЮДІВ, не дуже потрібно... "для Лан1вц1в прекрасний вар1ант, але для чого позорити Терноп1ль. Селюхи роз1йшлися." - таку фразу міг сказати тільки чіста рєальний пацан... маладєц, канрєтна уважаю, ....так тримати і в недалекому майбутньому життя тебе "винагородить" так, що не треба буде і Гартікових копняків. Вдячний всім, хто щиро любить Україну!!!
  • Anonymous

    Смайл, ти баран!!!
  • Anonymous

    з вихованням в мене все нормально, з отченням теж. А як ви селяни вм1ете розважатися 1 заробляти я тоже в курс1, т1льки чого вс1 претеся з сво1х с1л в Терноп1ль, там в клуб на ф1р1 1 в в1ночку. В мене знайом1 15 рок1в тому теж одружувалися в укра1нських костюмах 1 було дуже гарно, а це як1сь опудала на запорожц1.

    Anonymous reply Anonymous

    Шановний смайл, думаю ваш інтелект, а точніше його залишки не здатні осягнути красу і велич нашої нації. Ви нікчема, який нічого більше не вміє як безпідставно звинувачувати і осуджувати сам не будучи досконалим. Є гарне прислівя - його суть шоб ви пошукали колоду в свому оці а не шукали скалки в чужому. Так от - ваші негарні висловлювання не додають вам ніякої честі а навпаки наштовхують на думку що ви самі є тупоголовим. Люди захотіли так відсвяткувати цей день - їх право. Екзотично?? - звісно екзотично. такого кожного дня не побачиш. То що вам не подобається - ваше право. Але називати людей кльоунами чи опудалами - ви не маєте ніякого права. Як на мене це круто що люди не женилися банально в білому платті і в костюмі а одягнули вишиванки. як на мене це їм справді личило. Вирішили що замість наглянцованої машини поїдуть запорожцем - тоже круто. якшо б захотіли на фірі - тоже було б кльово. До вас остання - мені вас і вамподібних шкода. Насправді самі нічого не вмієте і неробите тільки сидите і осуджуєте тах що хоч шось цікаве роблять. Покайтеся! а то вважатиму вас одним із ворогів українського народу! і готовий буду дати як мінімум копняка при першій же зустрічі за подібні висловлювання!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Не думай, що село, це позор суспільства. Селяни не винні, що там народилися і так живуть. Етнічне - це класно. Почитайте "село і люди", (не пам'ятаю хто автор) книжка класна. Але, якшо читаєш, то плакати хочеться. я сама з села, і знаю на власному досвіді, як важко розвиватися і дорослішати, коли нема реальної можливості це робити. Уявіть собі: дитина хоче займатися співом, малюванням чи орігамі (кому шо подобається.) а в селі нема нічого, крім магазинів. А записуватися на гуртки в Тернопіль нема можливості і грошей. Що тоді тій дитині робити? Вчитися майстерно обчиняти буряки і мріяти про "кар'єру" в колишньому колгоспі? Добре, шо ти якось в Англію вишпортався. А молодята класно зробили. Нєфіг з америкашок всяких здирати!
  • Anonymous

    н1, я бачу деб1ли залишилися. Вертайтеся в село патр1оти. На ф1р1 було би романтичн1ше (так як вдома)

    Anonymous reply Anonymous

    Ти спробуй вижити без того села, гамати кавбаску, у якій нема жодної граминки м`яса, масло без сметани...Прочитавши твої коментарі, розумієш, що писало дитя, яке думає, що все золото, яке блищить.Навчися з повагою ставитися до українців і до села!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up