Партнер рубрики Події

Тернополяни написали Медвєдєву

Тернополяни написали Медвєдєву
Листи із закликами припинити протистояння на Кавказі, сісти за стіл переговорів і надати гарантії миру у тому регіоні надіслали тернополяни президентам Росії Дмитру Медвєдєву та Грузії Михайлу Саакашвілі о 14,36 23 січня з поштового відділення на просп. Злуки,45.

Також восьмеро тернополян-журналістів закликають приєднатися до їх звіернення Президента України Віктора Ющенка, каже член ініціативної групи “Журналісти — за політику без насилля” Володимир Ханас.

    Загалом таке звернення у 21 країні підписали 394 журналісти, — каже пан Ханас. — Звернення з Тернополя ми відіслали рекомендованими листами.

Відео дня
an>

Активісти наголошують, що і Медвєдєв і Саакашвілі — обрані народами президенти і мають завітувати прро свої старання щодо миру.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (42)
  • Anonymous

    Зараз наша держава нагадує корабель, який тоне, і криси, які покидають його першим, намагаються винести з нього як найбільше, бо і так все пропаде...а ви Медвєдєву і Сааку лист пишите?...це піар такий? чи спроба увійти в історію? Краще давайте напишем листа у міжнародну федерацію прав людини або в міжнародний суд ООН, про то, що в нас тут влада влаштувала геноцид і підпишемся 46 000 000 підпісів. А ваш лист треба ставити у категорію "гумор".
  • Anonymous

    "Активісти наголошують, що і Медвєдєв і Саакашвілі — обрані народами прещзиденти" Наскіко я розумію прищзедент є тіко в Україні.

    Anonymous reply Anonymous

    Я не поняв, причому тут тернополяни??? Той Ханас без попередження пише від мого імені якусь глупу маляву двом чужим президентам.., і тепер весь світ буде думав, що на Україні окрім газових злодіїв з"явились ще якісь "глупі тернополяни", які беруться міжнародні "тьорки рєшать".., бо в себе "вже давно всьо по-місцях порозставляли". Нехай той лист і буде підписаний Володимиром Ханасом..., а "тернополяни" викресліть!!!

    Anonymous reply Anonymous

    крім тернополян, таке звернення підписали у 21 країні світу

    Anonymous reply Anonymous

    та нафіга листа сказали б мені то я позвонив би Дімі і Міськові і упАкив ИХ)

    Anonymous reply Anonymous

    пахан а ти маєш ліцензію на відстріл москалів?

    Anonymous reply Anonymous

    москалі, жиди, гопи, а зпраз виробляю ліцензію на відстріл підерів!

    Anonymous reply Anonymous

    eto tu mydak i pidor shtopanuy ! Xoxol nedorazvituy!!!

    Anonymous reply Anonymous

    не пезди
  • Anonymous

    Ну якщо наші журналісти безсилі вирішувати проблеми радного міста - то вони пишуть президентам інших країн. По вулиці бігають дикі собаки, нападають на людей, дітей, дороги всі розбиті, влада на звернення громадян плює. А наші журналісти будуть мирити президента Росії та Грузії, треба ж нашим жургналістам хо чимось зайнятись

    Anonymous reply Anonymous

    Наталі. А то що журналісти мають вирішувати проблеми "радного" міста? А ви на владу хоч раз у суд подали, пікетували, влаштовували акції громадянської непокори? А чоми ви самі НІЧОГО не робите, лише критикуєте і бідкаєтесь. Уже вам і журналісти винні. Журналісти пишуть, інформують. Принаймні їх роботу видно. А вашу громалдську позицію, щось не видно. Ви навіть за імпортним псевдонімом заховались. Справжня "патріотка"!

    Anonymous reply Anonymous

    Ти мені результати ваших "журналістських битв" покажи... А-то статті тіпа "журналіст повимахувався перед начальником ДАІ, бо за спиною першого коллєги збіглися" не катят, бо в результаті оказалось, що Кавюк- демократичний чиновник і тепер з "абсолютно чистою совістю" виконує свої "обов"язки", як і раніше.
  • Anonymous

    Такий бред ніхто ніколи не буде читати. Яка вам різниця що робиться на Кавказі. Зробіть внутрішній порядок. Я в шоці.

    Anonymous reply Anonymous

    "Зробіть внутрішній порядок. ". Дякую за завдання. А ви?

    Anonymous reply Anonymous

    Я незрозумів, ви що проти України. Я пишу в загальному, а там хто як хоче так хай і розуміє. Це моя позиція.

    Anonymous reply Anonymous

    Починати потрібно з себе. А тоді наводити порядок у власній сім"ї, родині, місті і т.д. Але, разом з тим, не можна бути байдужим до інших.

    Anonymous reply Anonymous

    Дякую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up