У Струсові на Тернопіллі теж встановили пам'ятник Бандері

Урочисте відкриття пам’ятника Степану Бандері відбулося 23 серпня у с. Струсові Теребовлянського району.
- Цьогоріч ми відзначаємо повноліття нашої незалежної держави. Цьогоріч відзначають повноліття громадяни, які народились у вільній Україні. Переконаний, – наголосив голова облради Олексій Кайда (38 р.), – вони будуть такими ж українськими націоналістами, як і провідник нашого народу – Степан Бандера, саме вони наповнять Україну справжнім українським духом, справжнім українським змістом. Ще однією яскравою культурно-мистецькою акцією в Струсові, як повідомила прес-служба облради, стало відкриття експозиції національно-визвольних змагань українського народу в боротьбі за незалежність у місцевому краєзнавчому музеї.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    а фото не могли зробити?
  • Anonymous

    Н-да. Переконаний, що більшість дописувачів нічого не знають про Бандеру, але всі мають свою думку, яку неможливо ніякими доводами змінити. Може би ви все таки поцікавилися біографією Степана Андрійовича (хоч знали, що він Андрійович?) перед тим як звинувачувати його в нацизмі. Може скажете як загинули брати С.Бандери?
  • Anonymous

    Браття, невже ви не розумієте,що ті, хто прийшов до влади за часів незалежності, а особливо ті, хто прийшов туди у 2004 не піклуються про Україну, а лише є паразитами на тілі українського народу! Їх треба всіх посадити до буцигарні. а майно , приватизовані ліси, поля, надра конфіскувати. Не вірте ні помаранчовим , ні блакитним , ні білосердечним. Вибирайте людей, що думають логічно, а не прикриваються вишиванками і гарними словами, за якими повна брехня і цинічний обман. До влади має прийти молодь, розумна і без минулих грішків хабарництва, яка не поклоняється ідолам- вбивцям, не прикривається патріотизмом, не ставить непотрібних каменюк непотрібним "героям", а дбає про нинінє покоління українців!
  • Anonymous

    може досить.про державу подумайте як далі жити?а не ставити памятники фашисьтким запроданцям???чим дітей кормити якщо зарплату третій місяця не платять.будь проклятий вуйко вітьок.незалежність мать її!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up