Партнер рубрики Події

Виїзди з Тернополя не перекрили

Виїхати з Тернополя можна. Не оголошували в області й надзвичайного стану. Проте певні проблеми є.

В редакцію "20 хвилин" в дообідню пору було кілька десятків звернень. Люди стверджували, що чули інформацію про те, що в області ввели надзвичайний стан. Крім того, тернополяни зазначають, що виїхати з міста ані автобусом, ані потягом - неможливо.

Журналісти перевірили інформацію. Як виявилось, наразі це чутки. Проте певні проблеми є. Наприклад, оскільки в чотирьох вузах ТДМУ, ТДТУ, ТНПУ та ТНЕУ (в останніх двох вузах навчання припинили сьогодні) оголосили карантин, а також зобов’язали студентів залишити гуртожитки - міжміські напрямки транспорту перевантажені.

 - Ніяких обмежень чи заборон немає, - говорить начальник сектору пасажирських перевезень Тернопільської дирекції Львівської залізниці Наталія Супрун. - Проблема в тому, що маса студентів зараз хоче поїхати додому, з квитками дещо проблеми.

Відео дня
>Таку ж інформацію надали й у міському автовокзалі. Там зазначили, що коли виникне потреба, то дадуть додатковий транспорт.

Щодо надзвичайного стану, то його не оголошували ані обласне, ані міське управління з питань надзвичайних ситуацій.

Ще новини про епідемію в Тернополі читайте тут:

http://te.20minut.ua/news/160788 Звернення голови облради
http://te.20minut.ua/news/160892 Епідемія у Тернополі не йде на спад
http://te.20minut.ua/news/160879 - Тернопільську "Ниву" косить грип
http://te.20minut.ua/news/160851 У Тернополі зареєстрували один випадок черевного тифу (оновлено)
http://te.20minut.ua/news/160830 Ватно-марлеві пов'язки і ліки проти грипу - дефіцит
http://te.20minut.ua/news/160788 Влада радить стерегтися вірусу (звернення голови облради)
http://te.20minut.ua/news/160863 Бригади швидкої вдвічі перевиконують норму
http://te.20minut.ua/news/160685 Від невідомого вірусу у Тернопільській області померло вже семеро людей
http://te.20minut.ua/news/160890 Мер Тернополя Роман Заставний вважає плітки навколо епідемії грипу брудними піар-технологіями
http://te.20minut.ua/news/160784 Епідемія у Тернополі. На вокзалах - великі черги

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (577)
  • Anonymous

    Ви брехуни...нічого не закрили на карантин!!!
  • Anonymous

    “22 признака того, что страну обуяла эпидемия 1. На букву «А» Вы знаете четыре новых слова: «амизон», «амиксин», «афлубин» и «арбидол». 2. Вы не переключаете канал во время ежедневного экстренного телеобращения Тимошенко, надеясь все же услышать что-то новое. 3. Среди кандидатов в Президенты Вы ищете человека с медицинским образованием. И пофиг, что это Тягнибок. 4. Вы готовы записаться хоть в дружинники – лишь бы Вам выдали повязку. 5. Виктор Янукович пишет слово «грипп» без ошибки. 6. Уже в начале очередной серии «Доктора Хауса» Вы догадываетесь о диагнозе. 7. Вы понимаете, что стране нужен не Литвин, а глинтвейн. 8. Ваш стоматолог боится Вас больше, чем Вы его. 9. Запах чеснока изо рта становится признаком хорошего тона. 10. Вы с подозрением воспринимаете галицкий акцент. 11. Вы ругаете себя за то, что столько раз заходили в аптеку за презервативами, но не использовали этот удобный повод для знакомства с аптекаршей. 12. Чихнув, вы слышите от коллег злобное «Будь здоров!». И отвечаете быстро: «Всегда здоров!» 13. Вы уже в курсе, как из набитой маршрутки сделать полупустую. 14. Старушка-кондукторша в повязке кажется Вам куда симпатичнее, нежели эта молодая дура с накрашенными губами. 15. Уже который день Вы задумчиво рассматриваете купленные загодя билеты в первый сектор на матч «Динамо» - «Интер»… 16. Хэллоуин вы обычно не празднуете, но в этот раз маску надели. 17. Бритье потеряло свой смысл. 18. Вас удивляет, как персонажи «Декамерона», сбежавшие от эпидемии в монастырь, умудрялись болтать о сексе, а не о целебных свойствах народной медицины. 19. С помощью одного чиха Вы можете получить законный оплачиваемый отпуск. 20. Кашляя в такси, Вы успокаиваете водителя сообщением, что выкуриваете в день по две пачки. 21. Вы обнаружили, что Ваша домашняя аптечка – хранилище бесполезного хлама. 22. Ваша жизнь в очередной раз поделена на «до» и «после».
  • Anonymous

    З реального авіавипадку. В пілота відмовили кілька приладів і він починає верещати в ефір: "Земля! В мене проблема! Відмовили ..., ... і ... прилади!!! Що робити?!" В ефір вклинюється пілот, що не захотів себе називати: " Заткнись і помри як мужик!"
  • Anonymous

    http://news.uaclub.net.ua/print_24551.html
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up