Тернопільську "Ниву" косить грип

Поєдинок між харківським “Геліосом” та “Нивою” перенесли на більш пізній термін. Про це заявила прес-служба тернопільської “Ниви”. Причина зміни дати поєдинку – епідемія грипу, яку оголосили у Тернопопі.

Поєдинок між харківським “Геліосом” та “Нивою” перенесли на більш пізній термін. Про це заявила прес-служба тернопільської “Ниви”. Причина зміни дати поєдинку – епідемія грипу, яку оголосили у Тернопопі.

Ще на післяматчевій прес-конференції після поєдинку із “Кримтеплицею”, що завершився поразкою нашої команди із рахунком 0:1, керманич “жовто-зелених” Віктор Ряшко зауважив, що у стані команди спостерігається епідемія. Нагадаємо, у тому поєдинку саме через захворювання не змогли взяти участі Анатолій Подробаха і Максим Ковальчк. А кілька футболістів вийшли на поле із підвищеною температурою.

Побоювання справдилися

Вже тоді пролунали перші припущення про те, що, можливо, навіть не вдасться зібрати повної команди на календарний поєдинок із харківським “Геліосом”, який мав відбутися наступної неділі, 1 листопада. Й відповідно до того, так воно й сталося. Ще кількома днями раніше стало відомо про те, що велика кількість гравців нашої команди (більше половини), згідно із довідками лікарів, хворіли на ГРВІ. Відповідно – навантаження у такому випадку їм протипоказані.

Професіональна футбольна ліга України, розглянувши дане звернення про перенесення поєдинку, все ж пішла назустріч нашій команді. Таким чином, матч перенесли на більш пізній термін, визначений нормами ПФЛ. Скоріш за все, він відбудеться вже не раніше весни наступного року.

Такий випадок – не один

Нагадаємо, подібну практику перенесення поєдинку через захворювання проводять не вперше. Як повідомляв офіційний сайт львівських “Карпат”, через масове захворювання в "Карпатах-2" (17-м гравцям команди поставили діагноз "грип") за клопотанням клубу перенесли два календарні матчі. Матч кубка ліги "Моршин"-"Карпати-2", що мав відбутися 28 жовтня, перенесли на 7 листопада, а поєдинок "Карпати-2"-"Нива" (Вінниця), запланований на 1 листопада, відбудеться весною.

Також аналогічне прохання ПФЛ задовольнила ще одному друголіговому клубу – третьому складу донецького “Шахтаря”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    У Франції через грип теж переносять матчі. Свинячий грип - це дуже серйозно і тут вже не до футболу.
  • Anonymous

    Як вони грають в першій лізі то грип їх "косить" вже давно і не тільки грип

    Anonymous reply Anonymous

    їх косять...криві ноги
  • Anonymous

    Шиза косить наші ряди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up