У Тернополі перевіряють аптеки

У Тернополі перевіряють аптеки
17 аптечних закладів перевірили у Тернополі.


Відповідне доручення видав міський голова Роман Заставний згідно постанови Кабміну від 30 жовтня "Про встановлення граничних рівнів цін на окремі лікарські засоби і вироби медичного призначення".
За результатами перевірки встановили, що в асортименті окремих обласних комунальних аптек є порушення. Зокрема, відсутній затверджений перелік протигрипозних лікарських засобів та виробів медичного призначення, таких як аміксин, таміфлю, азитроміцин, амізон, арбідол, аскорбінова кислота, мазь оксолінова, ремантадин. Перевірка показала, що в аптечних закладах повністю відсутні захисні маски як одноразові, так і багаторазові, повідомила прес-служба міськради.

Якщо вам цими днями доводилося купувати противірусні чи імуностимулюючі препарати або ж медичні маски за завищеною, на ваш погляд, ціною, редакція просить повідомляти про це у коментарях до цього матеріалу. Вказуйте, будь ласка, які саме ліки ви купували, та адресу аптеки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (56)
  • Anonymous

    в магазині колобок купляла лимони в минулий четвер по 16 а зайшла у віторок а там уже по 24 грн

    Anonymous reply Anonymous

    Недавно в аптеці Доброго дня раптово ціна впала на марлю з 10 до 6 грн. буквально за 5 хв, а на зубну пасту піднялась - також раптово))) вони то контролюють ходові медикаменти, а на інші вони все одно ціни попіднімали і цього не контролюють!!!!!!
  • Anonymous

    То перевіряють лише КОМУНАЛЬНІ аптеки? А як з перевіркою приватних? А що робить антимонопольний комітет і відділ за контролем цін у звязку з подорожчанням цитрусових, цибулі і часнику на ринках і супермаркетах, адже ціни на всі ці продукти піднялись на 30%. МАРОДЕРИ - на біді людській товчуть копійку.Але Бог все бачить і на них чи їх дітях то все відібється....

    Anonymous reply Anonymous

    саме цікаве те, що на ринку купами продають порчені лимони. невже розумна людина буде спочатку заганяти до одурі ціну. щоб потім гниле продати за безцінь. де ж ті органи "ніби контролюючі"??????що вони контролюють???

    Anonymous reply Anonymous

    всі коментарі прочитав, і одного висновку дійшов, сама велика проблема у нас це є людина, в усіх розумінях, то вона скаржиться то вона просить то вимагає то дурить людей з цінами то ця людина Заставний, люди ви подуріли????? якщьо васа дурять з цінами це не означає щьо тре писати тут коментарі а продавцю в очі сказати(ти щьо йь....) один скаже, другий, третій, і тоді продавець точно слово в слово повторить це свому дирехтору, а у аптеках проще, там продавців захищає скло, плюйте в їхню сторону, через пів години зайшовши в аптеку ви зрозумієте де саме більше дурять і навіть запитувати не прийдеться, а прорсто підійдете і плюните в велику купу плевків

    Anonymous reply Anonymous

    http://intb.te.ua/del/index.php?option=com_content&task=view&id=1522

    Anonymous reply Anonymous

    І то дві фірми з такої кількості? Ото назакривали... :) Певно конкурентів вижили...

    Anonymous reply Anonymous

    http://rights.unian.net/ukr/detail/2734

    Anonymous reply Anonymous

    http://www.oda.te.gov.ua/index.php?action=show&id=9514

    Anonymous reply Anonymous

    Кого будуть провіряти як то одна банда
  • Anonymous

    Той Заставний разом зі своєю шайкою, нехай сидять і шиють повязки в аптеки!!!!!!!
  • Anonymous

    http://www.komarovskiy.net/blog/svinoy-gripp.html Почитайте, хороша стаття, зокрема там є і про таміфлю.

    Anonymous reply Anonymous

    можливо це був "іммунал", а не настойка ехінацеї

    Anonymous reply Anonymous

    Чому пані Галина Христофорова не сказала за якими цінами були закуплені препарати? Чи були факти перевищення граничного рівня цін на окремі лікарські засоби гуртовими фірмами і заводами виробниками? Чому не сказала , що на деякі препарати закупівельна ціна вища від граничної роздрібної кабмінівської ??? Чому не сказала яка була націнка на ці препарати в аптеках? Щоб випадково не розвіяти придуманий Тимошенко міф про мародерів? А чи не хотіла б пані ЮЛЯ постояти на місці провізора в епіцентрі епідемії і вислухати від людей все, що вони почули в ці дні на свою адресу, притому , що фірми –постачальники припинили відпускати всі вірусні препарати і марлеві пов’язки на аптеки. Чи будуть покарані фірми постачальники які безпідставно підняли ціни ідо яких дотичні депутати від БЮТу???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up