Партнер рубрики Події

У Тернополі – тролейбусні “покатушки”

Покататися у тролейбусі Skoda 9Tr з’їдуться у наше місто поціновувачі електротранспорту з усієї України у суботу, 15 травня.

Спершу протягом години з 12.00 учасникам “тролейбусних покатушок”, як назвали акцію, проведуть екскурсію усім містом. А потім до 16.00 усіх присутніх провезуть Тернополем – навіть там, де маршрутний електротранспорт наразі не курсує або з’являється тільки у години-пік.
- На “покатушки” з’їдуться люди з Івано-Франківська, Львова, Рівного, Києва, міст Центральної і, можливо, Південної та Східної України, - розповідає співорганізатор акції Антон Бурухін. – Це, здебільшого, молодь. Ми винаймаємо тролейбус і катаємося, тому внесок кожног становитиме приблизно 25-30 гривень.
Цього разу у тернопільському депо охочі покататися орендуватимуть обладнаний для екскурсій тролейбус Skoda 9Tr, який поремонтували минулого року.
- Жодне інше місто України не має тролейбуса такого особливого класу, причому створеного на базі старої та уже рідкісної в наш час моделі, - каже пан Бурухін. – Парковий номер цього транспорту – 060. У ньому загалом 34 місця і саме стільки може бути учасників. Наразі зголосилися 22 людини.
Зголошуватися до участі може кожен. Для цього потрібно зателефонувати до Антона Бурухіна за номером 0-50-377-52-23.
Довідка
Маршрут поїздки: Тролейбусне депо – вул. Бережанська – вул. Кривоноса – вул. Винниченка – вул. Карпенка – вул. Миру – вул. Дружби – вул. Руська – вул. Острозького – вул. Пирогова – вул. Гоголя – вул. Хмелницького – вул. Збаразька – просп. Злуки – вул. Тарнавського – вул. Київська – вул. Стуса – вул. Корольова – вул. Купчинського – просп. Злуки – вул. Промислова – “Епіцентр” – вул. Промислова – просп. Злуки – вул. 15 Квітня – вул. Протасевича – вул. Лесі Українки – вул. Слівенська – прос. Бандери – вул. Руська – вул. Острозького – вул. Шептицького – вул. Живова – школа №24.
За інф. організаторів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Класно було ;) Вмикайте ІНТБ! Доречі, а Ви були?

    Anonymous reply Anonymous

    Хоч покатушками відіб"ють проїзд для пільговиків
  • Anonymous

    прочитала "потаскушки"))))

    Anonymous reply Anonymous

    Гость: Петро Колінвал 11/05/2010 09:51 А який то Skoda 9Tr? То ті самі старі троліки,один з них капітально відремонтували .

    Anonymous reply Anonymous

    Тобто влаштувати головним злидарям міста покатушки. Пройдисвіти, зищують все, що ще трохи тріпається.

    Anonymous reply Anonymous

    Оргнізатори ж для себе це організовують, а не для можновладців

    Anonymous reply Anonymous

    Добре було б ззаду причепити Ромка з Петьом причепити та по асфальту прорягнути.
  • Anonymous

    А який то Skoda 9Tr? Рома, де фото тролейбуса? Ну, не серйозно, невідомо про що саме мова.

    Anonymous reply Anonymous

    http://ternopil-troll.ucoz.net/index/060/0-54 - тут фото ретро тролейбуса:)

    Anonymous reply Anonymous

    Вибач, не Рома, а Вова.
  • Anonymous

    Це цікаво!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:05 Готуємо домашні рогалики з повидлом, вишнею чи маком 09:00 Тернопільщина втратила захисників Олександра Грицюка і Віталія Тимківа 22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up