ДТП біля Універсаму спричинив високопосадовець

ДТП біля Універсаму спричинив високопосадовець
У соцмережах пишуть, що водій Renault Trafic п'яний і поводився дуже нахабно, стверджуючи, що вийде сухим із води. Міліція підтверджує,що винуватець ДТП імовірно був нетверезим. Люди хотіли вчинити над ним самосуд.

ДТП сталась неподалік від зупинки Універсам. Станом на 22.25 потрощений автомобіль "Жигулі" забрав евакуатор. У Renault Trafic побитий передній бампер.

Previous Next

Те, що водій Renault Trafic виглядав так, наче дійсно знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння і що люди хотіли вчинити над винуватцем аварії самосуд, підтвердив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. Водія разом із свідками повезли на експертизу на наявність алкоголю в крові.

Відео дня

Свідки ДТП стверджують, що за кермом мікроавтобуса був високопосадовець, в.о. начальника управління Держгеокадастру в Тернопільській області Ігор Луцик, який свого часу був задіяний у люстраційному скандалі. Факт, що підозрюваного звуть Луцик Ігор Олегович, підтвердив і присутній на місці ДТП начальник обласної міліції Олександр Богомол.

Previous Next
Previous Next

Previous Next

- ДТП трапилась близько 21.00 на проспекті Злуки, - коментує на місці аварії начальник сектору зв'язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - На пішохідному переході зіткнулось Renault Trafic і ВАЗ 2106. За попередньою версією водій Renault Trafic виїхав на зустрічну смугу і лоб в лоб зіткнувся з авто ВАЗ.

Ця ДТП, за словами Сергія Крети, викликала резонанс, оскільки це спальний район і люди якраз повертались додому, тому було чимало очевидців. 

- Люди навіть намагались чинити самосуд до приїзду працівників міліції над водієм Renault Trafic, - додає пан Крета. - За попередньою версією, зовнішній вигляд цього водія вказував на те, що він був у стані алкогольного сп'яніння. Зараз його якраз повезли на експертизу і люди, які сумнівались в тому, що хтось може приховати результати експертизи, також поїхали з працівниками ДАІ на освідчення. Саме зараз водій дає свідчення слідчим. 

Тож на освідчення також поїхали свідки ДТП.

У цій аварії постраждали водій та пасажир ВАЗ 2106. У той момент, коли їх забирала "швидка", вони були живі, додає пан Крета. Додаткову інформацію стосовно стану постраждалих працівники ДАІ нададуть завтра. Наразі вони перебувають у лікарні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Соколюк-Волощук Ксюша

    от коли там влада наша поставить лежачого поліцейського або світлофор нормальний і там де його дійсно треба а не там де його вліпили ні до чого !!!!!!!!!!!!!!!!!!а то перейти дорогу неможливо взагалі а тим більше з коляскою !!!але всім байдуже крім тих хто там щодня переходить дорогу

    Василиса reply Соколюк-Волощук Ксюша

    світлофор, з кнопкою!
  • Соколюк-Волощук Ксюша

    от коли там влада наша поставить лежачого поліцейського або світлофор нормальний і там де його дійсно треба а не там де його вліпили ні до чого !!!!!!!!!!!!!!!!!!а то перейти дорогу неможливо взагалі а тим більше з коляскою !!!але всім байдуже крім тих хто там щодня переходить дорогу
  • Анонім

    Винуватець аварії ще й пробував втекти, але його опянілий стан та люди не дозволили це зробити. Доречі цей посадовець, винуватець аварії нагло сміявся людям в очі і говорив що б ті ще попробували доказати що саме він був за кермом. Прикро дивитися на таке на вулицях нашого рідного міста.

    Справжне би*ло!

  • Добродій

    Не чіпайте патріота, він просто працює по 19 годин на Україну і їхав змучений з роботи. Ну так сталось, але він був в АТО, він волонтер, та він просто герой. Змучений був і всьо. І міліцію не чіпайте. Вони всі були в АТО. вони також всі патріоти і герої. А ви всі мудаки і жебраки, так що не чіпайте наших патріотів героїв. І взагалі, я люлбю Надала за всю х..ню, що робиться в Тернополі. Також прошу весь Тернопіль, щоб ми разом так взяли і полюбили Надала, він молодець і це заслужив. Він просто герой. Бажаю, щоб Надала всі любили, як Тернопіль чиновники. Так, як вони всі з Тернополем і людьми обходяться, щоб обійшлися і з ними. По чесному ж прошу, нє?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up