Фото дня: Гаївський міст знову із воротами

Фото дня: Гаївський міст знову із воротами
  • Габаритні ворота на Гаївському мості вантажівка пошкодила вранці 17 липня. Їх  демонтували.
  • 19 липня вони уже стояли на тому ж місці, відремонтовані. Як раніше казали у відділі технагляду міськради, вищими їх не зроблять.

Нагадаємо, водій вантажівки Mercedes практично зніс висотний обмежувач на Гаївському мості. Після інциденту обмежувач демонтовували. На порушника патрульні склали протокол, власник обмежувача вартістю 100 тис грн ТОВ “Тернопіль Мостобуд” готуватиме позовну заяву про відшкодування. За словами начальника відділу технагляду Олега Вітика, за обмежувач місто ще не заплатило, а водії його ніби навмисно нищать.  

У п'ятницю, 19 липня, у різних групах у Facebook та Viber попереджали одне одного, що габаритні ворота знову на мості. 

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Вуйко

    А власники обмежувача можуть непогано заробляти
  • Robert Net

    В час, коли тимчасово не було обмежувача через міст проїзжали вантажні фури і інші великовагові авто, незважаючи на знаки обмеження ваги.
  • Petro Skarzhynskyi

    От, хотілось би почути пояснення начальника звідки взялась вартість 100 тис).
  • wvw

    гарна ціна 100 тис грн за кусок труби
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up