Водій, який скоїв ДТП на Пасху, де загинули двоє дітей, був п’яним


Водій, який скоїв ДТП на Пасху, де загинули двоє дітей, був п’яним
  • Той, хто п’яний сідає за кермо є потенційним убивцею.
  • П'яні водії вбивають не менш українців, ніж росіяни в Донбасі.
  • Цікаво: швидше відіб'ємо Донбас чи викорінимо то лихо?
Водій, який скоїв на Великдень ДТП, де загинули двоє дітей і травмувались ще семеро, був п’яним, було понад два проміле алкоголю. Наразі з  винуватцем аварії слідчих дій не проводять, бо він лікується.

Про це повідомив т.в.о. заступника начальника управління превентивної діяльності головного управління нацполіції в області Володимир Зигрій.

Нагадаємо, 2 травня на автодорозі поблизу села Цеценівка Шумського району сталась аварія. 19-річний водій не впорався з керуванням та допустив з’їзд автомобіля в кювет. В авто на той момент було дев’ятеро людей. Результат виявився трагічним для 2 молодих людей, які загинули. Ще семеро отримали травми, серед яких 5-ро – віком 16-18 років.

Про це детальніше читайте тут. Про загиблих дітей – тут.

Відео дня
  • Згідно з актом судово-медичної експертизи, водій перебував під впливом алкоголю, - повідомив Володимир Зигрій. – В його крові виявили 2.0 проміле алкоголю.

Семеро потерпілих отримали травми різного ступеню тяжкості, однак стан всіх наразі стабільний.

  • За попередніми даними, водій не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, через що сталась ДТП, - каже п. Володимир. – Наразі він перебуває на лікуванні. Тому слідчі дії щодо нього не проводять.

Водійський стаж у чоловіка, який скоїв ДТП, - один рік.

Довідка

За 4 місяці 2016 року в області зареєстровано 18 ДТП за участю дітей, віком до 18 років, в яких 21 юний учасник дорожнього руху травмований. Дві дорожньо-транспортних пригоди трапились з вини дітей.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Як можна з алкоголіком сідати в машину я щоб на колінах повзла до того дому но ніколи б не сіла,  шкода що постраждали не винні.Думаю він уникне покарання і зробить ще не одну аварію у нас так буває

    Анонім reply Анонім

    де написано, що він алкоголік??? п*яна людина і алкоголік - це різні речі. Хоча, судячи з такого дебільного комента, де всі епітети - смердЯчий і тупий, то про саму себе і пишете. Слаба на голову бабєнь.

    Анонім reply Анонім

    Якщо пє горілку то недороблений алкоголік щоб всі алкоголіки виздихали
  • Anonymous

    що теба було доказати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up