Спіймали підозрюваного у гучному вбивстві тернопільського таксиста (ОНОВЛЕНО)


Спіймали підозрюваного у гучному вбивстві тернопільського таксиста (ОНОВЛЕНО)

Вбивство тернопільського таксиста розкрили. Одного із підозрюваних затримали, інший у розшуку.

Нагадаємо, що нещодавно убили молодого тернопільського таксиста. Тіло знайшли в лісосмузі

Батько знав, що з сином не все гаразд ще у вечір зникнення. До поліції звернувся лишень о 6 ранку наступного дня. У поліції констатують: втратили час.

  • До нас звернувся тернополянин з інформацією, що пропав його син, - розповів т.в.о. начальника головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. – Розповів, що напередодні ввечері син підібрав біля «Корони», що поруч з центральним автовокзалом, двох клієнтів. В 21.30 батько подзвонив – син повідомив, що під’їжджає до Шумського району. О 23.00 батько передзвонив знову. Але незнайомець йому відповів, що син заправляється бензином на автостанції.

Тієї миті батько зрозумів, що виникла проблема, сталась біда. Бо машину, якою керував син, заправляли газом. Через декілька хвилин старший чоловік знову набрав номер сина. На тому кінці дроту почув лише шарудіння.

Відео дня
  • На жаль, батько звернувся лише о 6 ранку наступного дня, - каже Олександр Богомол. -  Ми підняли на ноги всі райвідділи, які були по маршруту руху таксиста. Виявили авто і буквально за кілька метрів від нього труп.

Подія сталась вже на території Хмельниччини – через 50 м від закінчення Тернопільської області.  

- Однак ми залучили до роботи над цією справою всіх оперативників, лабораторію, слідчих, адже працювали у рамках провадження щодо зникнення людини, - каже Олександр Богомол. - Була повністю відпрацьована інформація по маршруту руху, по свідках, очевидцях. А також – по можливих злочинцях.  

Через день затримали одного з підозрюваних. При ньому вилучили речові докази. Потерпілого пограбували – у нього викрали обручку, забрали гроші, документи і телефон. Ця особа на даний час вже арештована, каже Олександр Богомол.

Як нам стало відомо, підозрюваний – мешканець Тернопільщини і вже мав кримінальне минуле.

Іншого підозрюваного поки що не затримали.  Він – іногородній. Більше інформації поліцейські, кажуть, надати не можуть, мотивуючи таємницею слідства.

Нагадаємо, це вже другий летальний випадок нападів на таксистів за останні півроку. 25 грудня 2015 р. у Підволочиську вбили жінку-таксистку. Тоді підозрюваних затримали протягом кількох діб. Ними виявились 16-ти і 18-річний хлопці. Розслідування цієї справи підходить до завершення. Гальмували процес додаткові експертизи, адже підозрювані щораз міняли покази, стверджує очільник тернопільської поліції.

- На мою думку, таксистам варто подбати по додаткові засоби безпеки, - каже Олександр Богомол. – Підбирати клієнтів на вулиці небезпечно.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Щоб їх пе ..олили в очко щоб воно було синє буде посирав  буде со.ав в зоні кілометри ..їв   може готувати помало розробляти свою с.аку
  • Анонім

    . – Підбирати клієнтів на вулиці небезпечно.

    Анонім reply Анонім

    а на зупинці - всі "благородні" клієнти? Раніше повідомляли, що він "не підібрав на вулиці", а на автовокзалі взяв пасажирів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up